maanantai 8. joulukuuta 2008

Ihan vähän hössötystä

Tänään ei mitenkään onnistunut tuo valokuvien kuvaus. Outoa keltaista epäselvää möhnää kaikki kuvat. Siirretään huomiseen.

Sen sijaan kokeilin juttua. Kuulin kaupassa tässä päivänä muutamana juttelua homejuustopipareista. Se jäi vaivaamaan mieltä ja piti ostaa valmistaikinaa ja pihiyksissäni Eldorado-homejuustoa.

Ja sitten toimiin:


Kaulitsin tuollaisen levyn ja ripottelin hometta pintaan.



Levy löysälle rullalle....



Veitsellä vinottain viipaleiksi ja pellille.
Uunissa oli 220 celsiusta, aikaa vajaa vartti,
piti koko ajan kyllä kytätä, kun nää täytetyt oli uusi kokeilu.



Tuli vähän kuin ruusuja.
Sehän oli kiva ylläri. Nyt pitää varovasti maistaa....


Ihan ok ja nättejä.
Lasissa chileläistä carmenereä.

Seuraavalla kerralla kyllä rehvastelen ja ostan oikeeta Auraa,
eikä mitään eurojuttuja.


4 kommenttia:

  1. Piparkakut ja aurajuusto on ihan must juttu. Täytyykin kokeilla tota versioo siitä makunautinnosta, vaikka se ei linjoille sovikaan.
    Se Eldoradon homejuusto ei oo parasta mahdollista homejuustoa, kyllä Aura on Auraa.

    VastaaPoista
  2. Aijai, kun vaikuttaapi varsin herkulta! Slurps! Harmi, että meidän huushollissa moksut eivät suostu homejuustoon koskemaan, niin ei viitsi ihan pellillisiä omaa käyttöä varten tehdä... Joku sopiva tilaisuus sitten muille tarjolle. Täytyy pitää mielessä. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Olen yrittänyt opetella tuohon homejuusto-pipari-yhdistelmään, mutta ei oikein uppoa. Syön piparit pipareina ja juustot juustoina. Mutta paljon syön molempia, erikseenkin :)

    VastaaPoista
  4. Haa! Sitä voi tehdä noinkin! Minä aina vaan laitan paksun siivun Auraa piparin päälle ja avot! että on hyvää! :)

    VastaaPoista