maanantai 29. syyskuuta 2008

Vääntöä

Arki ja maanantai.
Selkä on jo melko suorana, kokonaan oikaisu sattuu vielä, mutta veikkaan että iltaan mennessä olen jo normaalin notkea. (ja mitäs se sitten on?)

Maanantait ovat usein melko hektisiä päiviä. Maanantaisin paikallislehtemme menee kiinni klo 16.30. Se tarkoittaa suomeksi käännettynä sitä että kuluvan viikon lehteen meinattu materiaali pitää olla lehden toimituksen käsillä ehtiäkseen eteenpäin. Siis deadline.

Tällä viikolla onkin paljon kirjoitettavaa.

Valokuvanäyttelymme Kulttuuria kansalta kansalle avataan virallisin (myös perinteisin) menoin torstaina klo 18.00 viihdelaulukuoro Satumaa Singersin tahdittamana.

Kahden viikon päästä kylällämme on taas tiukka vaalipaneelitilaisuus kylämme kuntavaaliehdokkaille. Tällöin jokaisella halukkaalla on mahdollisuus tulla tutustumaan oman kylän poliittiseen tarjontaan kylämme keskuspaikkaan Seuralaan. Tämä on niin pitkä perinne etten itsekään tiedä koska ensimmäinen kylän vaalitentti on järjestetty.

Se mikä tässä nyt varsinaiasesti vääntöä aiheuttaa on lokakuun 15. päiväksi sovittu mielenosoitus Eduskuntatalolla. Tällöin valtakunnan omaishoitajat ja omaishoidettavat kokoontuvat luovuttamaan ardessin kansanedustajille omaishoidon aseman parantamiseksi. Puolueisiin sitoutumattoman paikallislehtemme päätoimittaja ei vaan tahdo puffia julkaista koska tapahtuma on Helsingissä. Uskon että tälläkin viikolla saamme lukea Nummelan, Vihdin ja Karkkilan uutiset ja palstantäytteet mutta emme kaikkia kotipitäjää koskevia uutisia.
Ans kattoo. Neuvonpito on kesken...

Kävijälaskuri ilmestyi takaisin omalle paikalleen. Päivittyneenä. En ymmärrä miten ja miksi.
Oli kaiketi palveluntarjoajan sivu ollut pökerryksissä tovin. Vähä niinkuin nämä tässä:


kato ystävyys/se on kallista /se ei riipu hallintomallista...

1 kommentti:

  1. Väkisinkin kuvaa katsoessa harakanvarpaat tulee silmäkulmiin ja hymykuopat syvenee=D

    VastaaPoista