tiistai 16. syyskuuta 2008

Outo juttu

Lääri oli tänään oikein kiva, fiksu, nuori ja perusteellinen. Se lohdutti ettei tässä nyt mitään hätää ole kun kaikki perusarvot (?) on kohdallaan tai korkeintaan ihan hippusen yläkantissa. Paitsi ne tromppelit. Koneelta niiden kehityshistoriaa sitten yksissä kaiveltiin aina yhdeksän vuoden taakse.
Kovin olivat olleet heiluvaisia. Välillä hyvinkin koholla ja sitten taas normaalia näytti pitkät ajat. Kunnes taas alkoivat lisääntyä kevään jälkeen. Lääri vähän epäili että nämä kaikki koodatut ja koodaamattomatkin sairaudet ja niiden aktiivisuusaste vaikuttaisivat trombosyyttien määriin. Ehkä, joka tapauksessa ravaan taas loppusyksyn kuukausittain kokeissa. Että ne labran naiset ilahtuu! Muistin sentään pyytää vahvemmat triptyylit yösärkyyn.Läärin jälkeen M-a tuli noukkimaan minut koreineni tk:n mäeltä ja suorittiin siitä apteekin kautta eiliseen metsään tyhjentämään se. Sitten käytiin vielä parissa muussakin metsässä mutta luonto ei ollut ihan niin suosiollinen kuin olisi toivottu. Tuottoisa reissu kuitenkin, ei valittamista ja taas on pari purkkia lisää pakkasessa. Tatteja ja kanttarelleja kanssa.Sienten lisäksi löysin:


ja vierestä löysin alaleuan. Hampaat olivat melko tarkkaan tallella ja vitivalkoiset. Ollut siis pitkään metsäpolulla. Vähän mietyttää miksi vain kallo oli löytyvillä eikä muita jäännöksiä. Vielä enemmän mietitytti lähistöltä löytynyt toinen kallo. Olen tunnistavinani tämän vainajan peuraksi tai sellaisen vasaksi. Petoeläin se ei ole koska silmän aukot ovat sivuilla ja alahampaat sojottivat vinosti eteenpäin niinkuin ruohonsyöjillä yleensäkin.

Samasta metsästä löytyi ilmeisesti jo aikaa hylätty luolan suuaukko, joko ketun tai mäyrän. veikkaan kettua, mäyränkoloksi ne näytti vähän ahtaalta. En tiedä, en ole metsämies vaan baarimestari evp.

2 kommenttia:

 1. HAA !
  Ootko sää kolleega ?

  HAA !
  Siis baarimestari "eronnut vakituisesta palvelusta".
  HAA-HAA !

  Kaikem mailman satoa sää niillä mettäreissuillas bongailetkin. Onneks ei sienikoppaas päätynyt.

  VastaaPoista
 2. päätyipä. muovipussissa. ja nyt se on parvekkeella alaleuan kanssa odottamassa inspiraatiota.

  VastaaPoista