sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Eläköön Karvinen!

...

Nice Blog - niin minustakin. Siis ihana merkki. Ja sen tarinakin on ihana: huomionsoitus on lähtenyt liikkeelle 11.9.2008 Hemulimaisia juttuja -blogista 14-vuotiaan Hannan toimesta. (lainasin tekstin suoraan auringonkukkametsästä)

Kiitän iloisena Annea taas kerran kunnarista! Nyt on vaan niin että kaikki tuntemani blogit on jo kansoitettu Karvisilla, joten täältä se lähtee matkaamaan kohti Espoota, Seurakuntasisaren iloksi. Hän totisesti tarvitsee ilahduttavia uutisia juuri nyt. Ja kunnareita.

***

Tämä päivä on mennyt taas kerran laiskotellessa ja Iken tuhoja taivastellessa. Alkuehtoosta läksin noudettuna valokuvausreissulle. Se luonnonlahjakkuus (ammattilainen) joka on pääosan vaalikuvistamme ottanut on juur nyt poissa jossain, vissiin leipätyöreissulla. Niin tämä "monilahjakkuus" autoon ja kuvauspaikoille. Hyviä tuli. Laitan linkin sivuillemme kunhan keskusvaalilautakunta on listamme vahvistanut. Ihan vaan siltä varalta että joku potentiaalinen äänestäjäni olisi hollilla.
Huomenna on vielä kolme kuvattavaa eri puolilla pitäjää. Onneksi on ystäviä ja onneksi on aatesisaria jotka vaivaista mummoa kuskaavat. Ei aina tarvitse höylätä kuljetustukikorttia.

Oli myös pakko väkästää jutunjuurta paikallislehteen. Ja uusi julistus kotisivulle joka toimittaa virallisten vaalisivujeni virkaa. Nyt odotan vesipannun kiljaisua jotta saan ihanaa minttu-salvia-timjami-siankärsämöteetä ja sämpylän uniappeeksi.

Sillä onneksi huomenna on taas uusi päivääEi kommentteja:

Lähetä kommentti