maanantai 8. syyskuuta 2008

Uusi aika

Tässä tämä uusin ihanuus oikein tekstissä!

Luovutan sen virallisin menoin Seurakuntasisarelle joka on oppinut lisäämään blogiinsa linkkejä. Eiköhän vaan ole aika antaa ensimmäinen tunnustus?

***

Olen tässä siunannut toiseenkin kertaan yhteisöämme täällä Blogistaniassa. Ja omaa rohkeuttani astua mukaan. Olemme jakaneet vaikeitakin asioita yhdessä, jos myös iloisia. Seuranneet toistemme vointia ja olleet mukana tukemassa tai iloitsemassa. Nöyränä kiitän.

Seurakuntasisaren isi on voinut nyt vähän paremmin. Kiitos säännöllisen veritankkauksen ja uusien tulehduskipulääkkeiden. Ja kiitos rukousten. Rukouksen voimaan uskon vahvasti. Olen itse elävä esimerkki ja lähipiirissäni on muitakin. Agnostikko sanoisi että kehittynyt lääketiede sen on aiheuttanut, mutta eihän siinä mitään ristiriitaa ole: rukouksen voimalla sekin on mahdollista.2 kommenttia:

  1. Hei Liskonainen:) Olen ollut jo useamman kerran vastavierailulla, minulla on nimittäin tapana lukea mielenkiintoiset blogit alusta loppuun. Laitan sinut listalleni, jos sopii, koska löydän itseni tämän tästä lukemassa lisää ja lisää kirjoituksiasi. Lämpimin ajatuksin voimia sinulle ja seurakuntasisarelle lähettäen
    S.A.

    VastaaPoista
  2. voi, kiva kun kävit!
    tehdään sitten vaihtarit.kun bongasin sinut annen blogin kautta tein juuri saman. siis kolusin kaiken alusta lähtien.

    VastaaPoista