lauantai 1. elokuuta 2009

Björn Borg

Tänään on vähän sellainen luppopäivä. Pari tuntia seurustelin (kerrankin) ikäisteni akkojen kanssa paikallisella terassilla. Olivat entisen avoppini sukulaisia ja sukulaisten vaimoja. Olen niin hyvilläni siitä että vuosikausien avosuhteen päätyttyä sinä aikana syntyneet ystävyyssuhteet säilyvät edelleen uudesta avioliitostani huolimatta. Sellainen ei täällä maalla ja pienessä kylässä ole aina niin itsestään selvää.

Surffipoikani Matti K odottaa morsiamensa kanssa ykskaks (1.2. laskettu aika) kaksosia. Lupasin että opetan nekin lentämään. Luudalla siis. Morsian hyväksyi suunnitelman. Ihanaa, kun entiset nuopparilaiset kertovat uusista ihmisen aluista ensin vanhemmilleen ja sitten kipin-kapin Mummille. Siinä on sitä palkkiota nuorten kanssa vietetystä ajasta, siinä on palaute nuorten käyttöön antamistani korvista, sylistä, kasvuajan läsnäolevana aikuisena olemisesta.
Minä olen rikas!

Oikeesti piti esittelemäni uudet näkimeni. Ja senhän teenkin. Kas tässä:


Aidot, oikeat Björn Borgit. En mitenkään brassaile merkillä tai olemattomilla varoillani. Sattui vaan silleen että ne pokat joihin erityisesti ihastuin, maksoivat yli 200 Espen Vredeseniä eikä minulla sellaisia rahoja ollut, joten jouduin tyytymään yhden euron Borgeihin. On Instrulla nähkääs satavuotisbileet menossa ja merkkipokia tarjolla euron kipale. Olikohan ne toiset Voguet tai jotain, en muista, mutta esittelen ne sitten kun (jos) ne joskus saan. Nyt on muistettava myös se että keskussairaala maksoi linssit lääkinnällisenä kuntoutuksena VALTAVAn kautta. Hyvä niin, koska tämä pakollinen paketti olisi maksanut muutoin minulle yli 2400 euroa. Siis ne linssit. On siitä aivohalvauksesta sentään jotain hyötyä. Menee synnynnäinen likinäköisyys samaan piikkiin prismojen kanssa. Eikä muuten hävetä yhtään.

Viinilasi puolestaan on ilon ja onnen malja. Aiomme McGyverin kanssa juhlia uutta kotiamme kolmen litran Bonard-Chardonnay-viinipänikällä tänä viikonloppuna, kun muutakaan ei just nyt voida tehdä.

Huomenna sitten krapuloissani kuvaan koko tulevan kotimme nykykunnossaan. Siis sellaisena, mistä kunnostuksen aloitamme. Varokaahan vaan.

Ja onni eikun asuu luonamme:


Pieni lepotauko lähellä kumppania. Kisut ovat joutuneet kovaan oppiin, harjoittelemme uppo-outojen valjaiden pukemista, pitämistä ja riisumista. Syntymäsisäkissoja ei niin vaan voi laskea irralleen outoon paikkaan, varsinkaan kun vilkas maantie kulkee aivan vierestä.

"Mitähän se nyt höyryää taas tuon kameran kanssa?"


9 kommenttia:

 1. Ei se ystävyyssuhteiden säilyminen kaupungissakaan ole itsestäänselvyys. Hienoa, että nuo ihmiset ovat elämässäsi edelleen -hyviä ihmissuhteita ei voi olla liikaa.
  Kaksoset! Vau! On siis lentämään opetettavaa tuplasti.
  Hienot lasit! :) (se mun joulukuussa kadonnut lompakko oli Björn Borg...murr...)
  Ihanaa viineilyä molemmille! Nyt siihen tosiaan on ilo ja aihe; nauttikaa!!! Ihanaa lauantaiyötä muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Komeat on rillit ja suloisia kisuja torkkumassa kodikkaasti liki toisiansa :-)

  VastaaPoista
 3. 提供最佳的十大生活資訊與分享:
  你知道哪裡有好吃的蛋糕嗎!
  你知道白蟻如何防治嬤!
  汽車隔熱紙一定是越貴越好嬤!
  哪一種棧板是具有環保!
  台中哪一家整形醫師縫雙眼皮最讓妳滿意!
  關鍵字的搜尋行銷要領
  如果要高雄旅遊,讓我告訴你高雄縣旅遊觀光景點
  會計事務所到底是做哪些事!
  長期照顧老人看護要如何選擇
  哪裡可以選到價廉物美的服飾批發!

  VastaaPoista
 4. Oi että on suloinen kissapari köllimässä :)
  Suloista sunnuntaita *virn*

  VastaaPoista
 5. Jaa-a. Missä välissä sää oot kiinaakin oppinut puhumaan kun saat mandariinikommentteja...?;)
  Ihanat lasit kyllä on ja sopii sinulle mahdottoman hyvin!

  Jaana

  VastaaPoista
 6. Oletpas sie nätti <3 Aivan ihana saparoinesi :)

  VastaaPoista
 7. ... ja nyt mie kyllä halkeen uteliaisuudesta. (=luin kommenttisi) Voi möhnä, ei noin saa pitää ihmistä jännityksessä, miekin kerroin lähestulkoon ETUKÄTEEN mökkikaupoistani. Sie rontti, nyt mie mietin ja pähkin täällä...

  VastaaPoista
 8. Hannille hellyyttävä ja hyvämielinen "lällällää" - minäpäs tiedän jo... :DDD

  Noita ihmeellisiä kommentteja näkyy tulevan kuin sieniä tällaisella sateella...

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kun olet noin rohkea, että kuvasi laitoit meidän iloksemme. Stanstalle olen ihan hippusen vihreä, mäkin haluaisin jo tietää, no odottavan aika on pitkä. Hyvännäköiset lasit niinkuin on kantajakin. Tuo koira on söpöläinen, Muru ihastuisi heti ja nuo kissat, huoh....... t. Kristiina

  VastaaPoista