maanantai 10. elokuuta 2009

Muuttobuumi


Edit Piaf hokasi just, että tänäänhän täyttyy 20 000 vieraan määrä. Kukahan sen täsmälukeman bongaa? Kiitos teille rakkaat, että olette saaneet laskurini tuolleen riehaanatumaan.Miten nyt kaikki muuttaa yhtäkkiä jostakin johonkin?
Vai onko se vaan sitä että kun itse oli raskaana, tuntui koko Suomen naisväki olleen samassa tilassa.

Onnea vaan meille kaikille muuttajille! Sujukoot muuttomme onnellisesti ja vailla kommelluksia (vaikka ne toisaalta lupaavat onnea tulevalle, vähän niin kuin vesisade hääpäivänä)

Meille ainakin tulee hirmuinen kiire. On jotenkin vaikea tarttua toimeen ja pakata vuosikausien elämä laatikoihin ja säkkeihin. Toisaalta uusi elämähän sitten uudessa kodissa odottaa.

Liskolandian nettiyhteys katkeaa tällä viikolla ja palautuu sitten joskus, kun Sonera kerkiää painaa uutta nappia uudessa osoitteessa. Blogi on edelleen yhtä kommenttiystävällinen, onhan meillä kuu- ... eiku sitten kahdeksansadan metrin päässä kuppila, jossa on asiakasnetti. siellä varmaan käyn lukaisemassa kuulumiset.

Hyvää ja aurinkoista viikkoa täältä eteläisestä Hämeestä. Paistakoon aurinko teille, vaikka sadekautta on lupailtu.

7 kommenttia:

 1. Muutto-onnea ja -energiaa teille sinne! Sitä siinä muuttotouhuissa aina tarvitaan! Suosikoon sääkin touhujanne! =o)

  VastaaPoista
 2. Moi! 20000 olen minä :-)
  Marle

  VastaaPoista
 3. Kohta on varmaan pahin rytäkkä ohi. Jossain muuton vaiheessa on tilanne, että kaikki on hukassa ensin toisessa ja hetken päästä toisessa asunnossa. Onneksi sulla on sellainen mies, joka tekee ja touhuaa, ja ihan pyytämättä. Laita sittenvähän kuvia uudesta kodista, kunhan asetutte. Vaikka ihan salaisesti vaan..

  VastaaPoista
 4. Joo, tahtoo kuvia ja olen mukana onnittelijoiden joukossa, siunausta muuttoonne. t. Kristiina

  VastaaPoista
 5. Voimaa, jaksamista ja tsemppiä muuttoonne toivotetaan mekin täältä Espoosta! Kuvia minäkin sitten hinkuisin...edes ihan pikkusen. :)

  VastaaPoista
 6. Hiirose emännältä poimit sitten tunnustuksen, kunhan saat muuttorumban pois alta, eikös vaan? Rutkasti energiaa teille vielä!

  VastaaPoista
 7. Onne 20 000 vieraalle, minä en muuta mihinkään, olen jo muuttanut 25 kertaa..

  VastaaPoista