tiistai 25. elokuuta 2009

Hupsista sentään!Anteeksi nyt kovasti, mutta olinkin (tai siis enhän minä, mutta kone...) hukannut taustakuvani johonkin huitsin kuuseen. Nykyisestä tilastani kertoo se että meni ties kuinka pitkään, ennen kuin edes itse hokasin että jotain puuttuu.

Ei puutu enää. Ja Onervakin pötköttää sohvalla reporankana. Oli sillä kaiketi sitten ollut retkillään hauskaa. En kuitenkaan Hannin ohjeista poiketen antanut sille sen paremmin selkään kuin makkaraakaan. Halin ja hellin vaan, kovasti huojentuneena.

Mietin vain, kuinkahan tässä käy. Pihalla on koko päivän hiippaillut kaunis tumman harmaa (lähes sininen) kollinroikale. Olisikohan niiltä jäänyt hommat kesken....?


4 kommenttia:

 1. Hups! Eikö Onervaa ole leikattu? Kohta teidän perhe kasvaa noin 7 kissalla <3

  VastaaPoista
 2. Voi voi Onervan kohtaloa, jos joutui jättämään sulhonsa ulos. En oikein uskalla onnitella uusilla pikkuisilla kissunpennuillakaan ... ihania ne kyllä on. Vie vaikka sitten kaupan ilmoitustaululle lappuja, että kissunpentuja saatavilla. Haettava salaa Onervalta.

  VastaaPoista
 3. Voi kun Onervalla on varmmaan ollut kivaa :) Toivottavasti ei nyt kuitenkaan ole käynyt " vahinkoa" Mutta loppupelissä, jos lapset ovat kauniita. Niinhän ne kissan pennut aina ovat.

  VastaaPoista
 4. Otin tän lauseen tosta sivusta "Sillä katso, iloksi luon minä Jerusalemin, riemuksi sen kansan." Tähän ei voi muuta sanoa, kun voi mahoton tuota Jumalan valittua kansaa. Tuli vaan mieleen ja teki mieli kommentoida. Ei sen kummempaa.

  VastaaPoista