perjantai 21. elokuuta 2009

Täällä ollaan

Tervetuloa uuteen kotiin!

Liskolandia on muuttanut, muttei vielä asettunut. Remonttia pukkaa aikas paljon syksyn mittaan.

Mitään ei löydy mistään, millään ei ole paikkaa, koko talossa ei ole ainuttakaan kaappia taikka komeroa. Vanhan omakotitalon ihanuuksia.

Vessan lattiaa on valettu kuin Iisakin kirkkoa. Suunnitelmat ovat muuttuneet päivittäin, samaan aikaan on ihan ehdottoman pakko jyrätä kellarin lattiaa, mutta ei ole mitään kiirettä kuskata mummo-vainaan kamoja pois toista viikkoa sitten vuokratusta talosta. Tämä siis vuokranantajan toimesta.

Toisaalta on ihanaa käydä aamuistunnolla ulkohuussissa. Väkersin tilapäiset portaat lahonneiden tilalle ja yksi lukuisista kyynärsauvoistani asuu siellä huussissa että pääsen sieltä omin avuin pois.

Kilpikonna murisee, Roosa on onnessaan omalla pihalla ja jopa seniili geriatrikkomme virkosi kuoleman kielistä navettakissaksi. Onervalta kului kaksi päivää ennen kuin hän uskalsi ulkorappusia pitemmälle tutustumisretkelle.

Olen siis ilmoittautunut.
Aktiiviuran aloitan tuonnempana sanoin ja kuvin, ja kuron kiinni vajauksen blogienne lukemistauossa.

4 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Eiköhän se asettautuminen aikanaan tapahdu. Hyvä, kun selvisitte pahimmasta muuttomylläkästä ehjinä. Meillä tuli taas vähän mutkia matkaan, mutta osa laumasta muuttaa silti viimeistään syyskuun alussa..

  VastaaPoista
 2. Olipas mukava kuulla susta jotain. Sun tarttee aina mennä sinne huussiin istuksimaan ja lataamaan akkuja, kun alkaa ressata liikaa.

  VastaaPoista
 3. ONNEA uuteen kotiin!!! ♥
  Kyllä ne kaikki roippeet paikkansa löytävät kunhan ymmärtävät, että olette jäämässä sinne. Rapsutuksia ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hei! Onnea uuteen kotiin! =oD Se aina ottaa oman aikansa, että saa tavarat paikoilleen, että löytää sen juuri siihen taloon liittyvän kätevimmän tavan tehdä asioita. Mutta kyllä se siitä tasottuu! Ja omakotitalossa ei tosiaankaan ne remontit lopu (kokemuksen rintaäänellä voin kertoa tämän). Jos ei talo välttämättä vaadi mitään, sitä sitten itse tahtoo jotain. Heh! Mutta kun ottaa asian kerrallaan, niin kyllä siihenkin tottuu! =o)

  Oikein onnellisia ja iloisia päiviä, kuukausia, vuosia uudessa kodissa teidän koko köörille!

  VastaaPoista