sunnuntai 23. elokuuta 2009

Rapuja ja rautalankaa

Kaiken hässäköinnin keskellä läksin vapaalle.

Alkuiltaan oli buukattu Lopen vasemmistoliittolaisten rapukekkerit Riihisalossa Suosittelen paikkaa. Seuraavat merkittävät meiningit siinä paikassa kannattaa merkitä kalenteriin: herra muistaa monennetko Poronpolkuvaellukset ovatkaan kyseessä, mutta sinne kandee osallistua syyskuun viimeisenä lauantaina. En ole koskaan osallistunut itse vaellukseen, mutta olen lähettänyt matkaan vuosien varrella tuhansin määrin patikointiin höyrähtäneitä ihmisiä ynnä eläimiä, pääasiassa koiria.

Pakko myöntää että oli pikku vaikeuksia löytää säällistä päälle puettavaa, mutta sentään löytyi. Onneksi Hämeenlinnan naisvankilasta saa myös viiveellä edustavia kuteita. Tuo paita on pelastanut minut monelta murheelta. Lisäsin siihen vielä pikku yksityiskohdan: kiinnitin hiukan liian isoon kaula-aukkoon yhden Sari-ystäväni tekemän rannekorun
(Error establishing a database connection) pitämään asun säädyllisesti ylläni. Toisin sanoen, tähän piti liittämäni linkki, mutta vastaus oli tuo. Katsokaa sivupalkista.

Enkä nyt ala millekään yksityiskohdille, sellaiset voitte lukea varmaankin sunnuntaina tai maanantaina Lopen vassarien sivuilta.


Tässä siis ollaan puolimatkassa


Konkarimme Ville,
joka keväällä sai ottaa vastaan puolueen kultaisen kunnianmerkin,
näyttää mallia ravun purkamiseen.


Loppuilta kului niin ikään työn merkeissä, joskin aika miellyttävästi. Paikallinen senioribändimme, Autotalliorkesteri, oli harvinaisella keikalla pitkästä aikaa.

Sedät jaksaa heilua.
Harrikka, hyvä olut, ystävät ja Arlo Guthrie, tai isänsä Woody,
mitä muuta ihminen elämäänsä kaipaa?


Olin saanut orderin tehdä esittelyn bändistä jo ennalta paikallisaviisiimme, mutta pojat (keski-ikäiset isoisät) kieltäytyivät jyrkästi. Niinpä jouduin menemään itse keikalle. "Jouduin" on ehkä liioiteltua, mutta ilman lehtimääräystä tuskin olisin jaksanut mennä, nautin kyllä koko rahan edestä, vaikken mitään maksanutkaan.

Enkä nyt sitten jaksa jaaritella tämän enempää. Palataan.

Varjelkoon herra kulkuanne.3 kommenttia:

 1. Ouh! Rapuja! Voi naminami sentään:D! Ihan selvää kiusaamista laittaa tänne noita kuvia, grrrr!

  VastaaPoista
 2. Namia, minä enimmäkseen merirapuja.

  VastaaPoista
 3. Hih, olen otettu siitä, että tekemästäni paidasta on ollut noinkin paljon iloa!
  (en voi nyt katsoa mitään ruokakuvia - onneksi Epsoo tekee mulle vauvamössöä...)

  VastaaPoista