keskiviikko 12. elokuuta 2009

Kirjasto muuttaa

Tiedätkö mikä tämä on?Ja tämä?

Entä nämä?


Juu, on ne. Kirjoja kaikki paketit. Tämän idean voisin myydä vaikka niksi-pirkkaan tai jonnekin. Näitä nyssyköitä on mukava viskellä vammaisenkin. Ai aakkosjärjestyksessäkö? Nuo kirjat vai? Älä nyt höpsöjä kysele, ei tietenkään. Kokojärjestyksessä ne ovat, että pysyvät suosista paketeissaan.

Muuttohan ei varsin
ole puolihalvaantuneen hommaa. Ei alkuunkaan. Kylmäainetta kuluu vallan vimmatusti. Särkylääkkeitäkin kuluisi jos massu kestäisi.

Kääpiö sanoisi tähän sisustukseen että "täällä on niin vaikea kulkea". Olen mustelmilla kuin pahemmankin pieksämisen jäljiltä. Mikään ei ole enää totutulla paikallaan, joten kävelen kaiken pahki, kompuroin ja kolhin itseäni. Nämä uudet Björn Borgit eivät ole vaihdevuotisen hikoilijan lasit ensinkään. Kuin pihasaunan huurun läpi katselen maailmaa ja pyyhin hikeä. Linsseihin ei parane koskea kuin ehtoolla, jotta ovat sitten seuraavan päivän hikoiluun valmiit.

Eipä nyt tähän hätään muuta. Syön vähän ja jatkan....

4 kommenttia:

 1. Hoooooo, ootte te jo saanut paljon aikaiseksi, olen ajatellut sinua tosi paljon tänään. Onneksi oli yhteinen ystävämme A. paikalla facebookissa tänään, eli nyt hieman paremmin. Älä nyt ihmeessä itseäsi mustelmilla aja, kyllä se vähemmälläkin, vai.... Pysy aina ihanana itsenäsi, vaikka "kulissit" muuttuukin. t. Kristiina

  VastaaPoista
 2. Jopas näyttää hauskalta tuo pakaussysteemi. Kiitos ideasta. Täälläkin se voi vielä tulla tarpeeseen.
  Jaksamista muuttorumbaan. Eiköhän se siitä sitten iloksi muutu, kun viimeinenkin laatikko on kannettu.

  VastaaPoista
 3. Ai tollaikin voi kirjoja pakata.

  VastaaPoista
 4. Oi voi, olen hengessä mukana! Onneksi siellä on McGyver, että saatte kaikki hoidettua. Soittaisin JOS olisi saldoa...Mutta mielessä olette! Voimaa ja jaksamista isojen halausten kera!!!

  VastaaPoista