torstai 6. elokuuta 2009

Nyt näkee ja näkyy


Nyt ne tulivat. Uudet klasit
.Olisin mieluusti ottanut ne kaukolasitkin tällaiset, mutta niiden linssit ovat niin painavat etteivät ne kuulemma olisi näissä himpuloissa istuneet. Eikä nämä mitkään Voguet ole, nämä ovat FACEn Stokholmit. Sitä ihmettelen miksi haluan kasvattaa sen "luonnollisen" punaisen hiuksistani pois. Varmaan siksi että en oikein jaksaisi enää itse jatkuvasti värjätä kuontaloani, eikä ole varaa kampaajalle. Täytyy vielä sitä asiaa pohtia.


Tämä huusholli on taas kuin pommin jäljiltä. Vasta palattiin sivistyneesti parin kuukauden leirielämästä normi kaksioon ja tavarat kutakuinkin paikoilleen. Taas on torppa täynnään pahvilaatikoita ja jätesäkkejä.
Vielä ei ole tullut kuin yksi itku, mutta veikkaan että sitä lajia piisaa vielä monesti ennen kuin Liskolandia on muuttanut majaa. Sinne pohjoiseen, kahdensadan metrin päähän. Onneksi McGyver on silleen omituinen, että lähes kaikki on järjestyksessä ja LAATIKOISSA. Siis sellaiset hikkupilpetöörit, kuten työkalut, ylimääräiset astiat, talvivaatteet sun muut. Paha pulma on se että lähikaupan kaikki laatikot ovat meillä eikä niitä ole tarpeeksi. Jokaisen muuttajan murhe. Murhetta lisää myös kahden himolukijan yli tuhannen niteen kirjasto, joka jotenkin on aina kasvusuunnassa, vasta hain kirjastomme poistomyynnistä parikymmentä aarretta.... ja McGyver kirpputorilta neljä.

Eikähän nyt olisi ollenkaan aikaa postailla yhtään mitään eikä ylipäätänsä roikkua netissä. Juttu on kuitenkin niin että kaksi sarvipäätä (oinasta), joista toinen on kukko ja toinen rotta, ei mahdu tekemään samaa asiaa samaan aikaan samassa paikassa. Mot.


Viimeinen matto on pesukoneessa. Meillä suositaan McGyverin tahdosta pitkiä perusräsymattoja. Ovat kuulemma minulle helpommat siivotessa (?) Mitähän sekin sitten tarkoittaa, enhän minä siivoa koskaan, McGyver sen tekee.

Casper on sellainen kukkulan kuningas. Aina se pyrkii maaston korkeimmalle kohdalle.

Lopuksi muutama makupala.


Tällainen nami löytyi näin läheltä:

Kuvat otin Parkinsonissa istuen samasta paikasta, käännyin vain vaihtamaan kohdetta.
Siis tuosta kerrostalosta muutamme maanpinnalle.

Miten se vanha sanonta meni siitä navetanpolulla astelevasta emännästä?
Kelpaako onnellinen koira?

12 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset prillit, sirot ja kevyenoloiset! Pitäisi itsekin hankkia uudet ennen kuin edelliset lahoaa päähän. Ovat kokeneet aika kovia elonsa tiellä.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on hienot lasit:D Mattokuvan ohitin tuulen nopeudella sattuneesta syystä. Ja sitten kattelin tuota ihanaa taloa aivan sydän mykkyrällä! Voi mikä liskolandia sinne asettuukaan! Navetta ja kaikki! Rutistan vatsoineni takaisin lujasti (mutta varon kyllä uusia rillejä)!

  VastaaPoista
 3. Voi että, on uudet näönparantimet, riemukas koira ja ihana talo! Yritin tihrustaa nenä kiinni ruudussa tuota taloa, ihan kuin se zoomaisi sen lähemmäs tarkasteltavaksi. Hieno juttu, näyttää just sellaiselta talolta, jossa viihtyy. Olen niin iloinen puolestasi! P.S. tässä juuri mietin, että jaksaisinko lähteä mökille, kantaa vettä saunan pataan, lämmittää saunan ja yöpyä mökissä ensimmäisen kerran.. niin tärkeä juttu, että se ei saa mennä väsymyksen takia pieleen, kuten ymmärrät varmaan.

  VastaaPoista
 4. On se niin onnellisen näköinen, että kyllä se ainakin minulle kelpaa. Kyllähän juttu on niin, että kissat ovat luonnostaan kunkkuja ilman korokettakin:)

  VastaaPoista
 5. Mä olen melkein sanaton, lasit sopii, talo sopii, kaikki sopii, ihanaa. t. Kristiina

  VastaaPoista
 6. Nätit. Minun muovilinssit eivät paina mitään,
  niissä on ne kahdet samassa.

  VastaaPoista
 7. Minunkin pitäisi jaksaa hankkia uudet näkimet, vanhat on jo niin naarmuttuneet, varsinkin sangat.

  Minulla oli samanlainen hiustenvärjäyskierre, harmaa näkyy punertavaa vasten hyvin erottuvasti. Tuntui että aina piti olla värjäämässä. Hoksasin ottaa vaaleita raitoja tummaan tukkaani helmikuun alussa ja hoplaa: missä on juurikasvu? Harmaita en enää erota vieläkään. tällainen toimi minulla, pari viikkoa sitten kampaajakin ihasteli että hyvä ratkaisu.

  VastaaPoista
 8. Hianot klasit! Ja talo! Ja kissa (miksei koirakin). Onnea uuteen kotiin!!!

  VastaaPoista
 9. Hyvin se allekirjoittaminen menee, eivät tule katumapäälle, terveisin ennustaja-eukko

  VastaaPoista
 10. Voi että. Kiitos viime öisestä!!!
  Ihanalta näyttää tuo talo! *halaus* (menen toipumaan..)

  VastaaPoista
 11. Täällä Michael Jackson, kuuleeko kukaan... Höh, mikä ihme roskakommenttimagneetti sinä oikein olet? =(

  Mutta ON hienot lasit! Ja IHANAA päästä maanpinnalle kerrostalosta! Vautsi. =)

  VastaaPoista
 12. Tää nainen ei ymmärtänyt tähtikarttaselostuksesta yhtään mitään siellä sivulla, mistä vinkkasit mulle. Niin että mikä se isän tähti onkaan selkokielellä siellä kuun alapuolella?

  VastaaPoista