maanantai 9. maaliskuuta 2009

Lisää sattumanvaraisuuksia


Olen hiljattain pannut merkille että nämä sattumanvaraisuudet ovat blogistanian suola. Eikä mikään PAN- vaan oikein terveyssuola. Tällä kertaa Ofelia nakkasi vaivihkaa, ihan muina naisina tämän ja tässä tämän päivän sattumanvaraiset totuudet: Vartokaas kun laitan hattuun ja vähän sekoitan, noo-in!

1. Viime hetket ovat tehokkainta peliaikaa. Sen edeltävän ajan voi vaikka suunnitella.

2. Odotan alkukesää myös siksi että ulottuvillani on pitkästä aikaa satoisantuntuisia korvasienipeltoja.

3. Olen syntynyt punatukkaiseksi. Luoja vaan vahingossa laittoi naaman täyteen pisamia mutta unohti ne hiukset harmaiksi.

4. Kaikki ikkunalautani ja niiden välittömässä läheisyydessä olevat tasot ovat täynnä itäviä taimipyttyjä. Niistä joko tulee satoa tai et, mutta niitä on tähän aikaan vuodesta oltava hellittävänä. Nipin napin vakituiset viherasukkaani mahtuvat niukan päivänvalon ulottuville.

5. Kaipaan vesisänkyäni. Myös selkäni kaipaa sitä. Laillisesti vihitty ei kaipaa eikä tahdo tehdä mitään vesisängyssä joten tyydyn toistaiseksi kaipaukseen.

6. Nukun aina yöpaidassa. Pitkässä ja pitkähihaisessa yöpaidassa. Ja peiton pitää olla paksu ja painava. Ei väliä vaikka väliin tulisi kuuma. Ja siellä paksun peiton alla pitää saada olla yksin. Onneksi perheen miehet ovat ymmärtäneet yskän: toinen nukkuu omalla sängynpuoliskollaan ja toinen päässä.

Tällaisia sattumuksia nousi hatusta tänään. Kuinkas on sinun laitasi? Ketään en juur nyt haasta mukaan. Mutta tämä oli mukava kevennys muuten kiireiseksi äityvän viikon alkuun.
Ja tutustuinpa Ofeliaan taas palanmatkaa lisää.3 kommenttia:

  1. Kaikki muut mie ymmärrän, mutta tuota vesisängyn kaipaamista en. Meilläkin sellainen oli, toinen halusi että se on lämmin (ex) ja toinen että viileä (mie). Ja kun kaaduin pahasti portaissa ja loukkasin selkäni, vesisänkyyn ei ollut menemistä kuuteen viikkoon,ja sen jälkeen pistinkin sen pihalle ja ostin tavalliset runkopatjat. Niin ja exäkin lähti melkein samassa oven avauksessa :D

    VastaaPoista
  2. Vesisänky ei kuulemma ole selälle hyväksi? Näin muistan jostain kuulleeni. Itse tarvitsen kovan patjan. "Perheen miehet" monikossa herätti vähän hämmästystä, mutta toinen lienee kisuli?! =)

    VastaaPoista
  3. Eihän pakko ole nukkua samassa sängyssä :)

    VastaaPoista