maanantai 23. helmikuuta 2009

Rakkautta yli rajojen

Tämä ei nyt mitenkään liity yhtään mihinkään. Onpahan vaan todellisuuttakin ihmeellisempi selviytymistarina.

Pikku-Owen, virtahepovauva, joutui sen kuuluisan tsunamin uhriksi oltuaan ensin joen virtauksen riepoteltavana. Hyökyaalto heitti yli kolmesataakiloisen pienokaisen Kenian rannikolle josta se pelastettiin. Sijaisvanhemmaksi ryhtyi nuori pojankloppi, satavuotias kilpikonna johon Owen näyttää erityisen mieltyneeltä. (Linkin teksti on englanniksi mutta kuvistakin asia tulee selväksi jos kirjaimet eivät taivu ymmärrettäviksi sanoiksi)

Voi suloisuutta!

Tarina kertoo meille myös sen että maailma voi riepotella pahastikin, heittää ventovieraille vesille, kuitenkin aina löytyy pelastaja ja joku johon sittenkin voi luottaa, joku joka rakastaa ja kantaa turvaan.


Herra on suuri.

7 kommenttia:

 1. Hei, vastavierailulla! Sinulla on täällä monipuolista ja -ilmeistä tekstiä!
  Palaamisiin.

  VastaaPoista
 2. Yhyy, voi miten surullista. Mulla on ihan nolla-kynnys näihin eläinpoloisiin =). Virtahepo-rukka. Tietysti hyvä että sijaisäiti löytyi, mutta silti.
  Nyt huudan sulle HEP - pyysit huutamaan sen, jos joku kertoo mitä RSS-syöte blogissa tarkoittaa. Linkkaan suoraan siihen kommenttiin. Nyt tiedän, mutta en vieläkään oikein ymmärrä...

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia lapsesta ja "äidistä"!

  VastaaPoista
 4. Sanoin ääneen: herranen aika! Aivan hellyttäviä kuvia ja hellyttävä tarina <3 P.S tuohon haasteeseen en voi kommentoida, olin Susikairassa numero 4 ja nyt mietin, millekö alkais..

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ihanan tarinan kanssa!!!

  VastaaPoista