keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kunnareita ja kokoustamista

Kun selkänsä kääntää niin jo on kunnareita jonossapäin kolkuttamassa.
Stansta ilahdutti minua upealla pystillä jonka olen aiemminkin saanut mutta tämä on yhtä tärkeä. Kiitos kultaseni.

Hannele ja Anne lykkäsivät samaan aikaan upean sormuksen jonka espanjankielisesta toivotuksesta ei kukaan ole vielä ottanut selkoa. Jotain todella upeaa se varmasti on.

edit piaf siirsi kommenttilootasta tähän kaiken kansan nähtäväksi:

Googlen kätevä kääntäjä teki portugalista suomea
ja kertoi että: tämä blogi on koru.Enkä laitakaan tätä yhtään eteenpäin ennenkuin tiedän takuusti mikä on sen sanoma. Pidetään lukijat jännityksessä.

***

Tänään alkavat loppuviikon kiireet.

Illalla on ihka ensimmäinen ympäristölautakunnan kokous tällä kaudella. Sinne siis reippain mielin. Huomenna puolestaan tulee jo vähän kiirutta, puolelta päivin alkaa luottamushenkilökoulutus josta kiireen vilkkaa sovitteluun naapurikaupunkiin. Sen jälkeen täytyy paneutua vuosikokousasiakirjoihin. Kas kun sunnuntaina on kylätoimikunnan kokous ja sillekin pitää vielä etsiä paikka koska vakituinen kokoushuoneemme joutui vedenvaltaan ja kuivattelee vielä itseään suunnattomien lämminilmapuhaltimien voimin.

Täällä kotona tuoksuu niin puhtaalta! Laillisesti vihitty on ottanut omaksi huolekseen lattioiden pesemisen, selkäni ei kuulemma kestä sitä. Olen siitä hyvin kiitollinen koska omat fyysiset kykyni piisaavat vain pitkävartisen luutun pyörittelyyn, laillisesti vihitty konttaa nurkkia myöten käsipelillä.

Nyt juur tuli aurinko esiin. Aamupäivän raaka sumutähnä on ihan selvästi haihtumassa.
Nautitaanpa siitä!

6 kommenttia:

 1. Googlen kätevä kääntäjä teki portugalista suomea ja kertoi, että: tämä blogi on koru. Espanjaksi minäkin ensin luulin...

  VastaaPoista
 2. Niin, piti myös sanomani nimeni, mutta jotenkin lipsahti sormet hiirelle liian vikkelästi. Tämä kohta uusiksi ja terkut Italian auringosta, paistaa ja tuulee niin, että tukka melkein lähtee.

  VastaaPoista
 3. Kyl mie sen blogissani suomensin espanjan kielestä, mutta kukaan ei taida ottaa suomennostani vakavasti :(

  VastaaPoista
 4. Aivan ehdottomasti ja varmasti lattiasta tulee puhtaampi kontaten nurkkia myöten kuin varsimopilla mopatessa ;)

  VastaaPoista
 5. Piti kiitellä jo aiemmin tuosta uudets matkaraportista- tiedäthän sinä sen, että mielelläni matkustan vaikka Susikairasta pois pääseminen hankalaa onkin. Ku junat ei kule ja lentoliput maksaa mahoton, niin täällä sitä sitte motissa ollaan. Vaan onneksi pääsen pummikyydillä kanssasi matkoille. Haastoin teidän koiruuden tai oikeastaan Remu haastoi.

  VastaaPoista
 6. Minäkin haastan sut. Ohjeet löytyy mun blogista. Klikkaa nimee *klik, klik*

  =D.

  VastaaPoista