tiistai 7. huhtikuuta 2009

Pieni ilahdus


Ilon voi löytää ihan pienistäkin asioista.
Niin kuin tuosta kunnantalon yläaulasta varastetusta kummajaisesta. Tyyppi on rakentamassa juuria kahvimukissa. Tässä päivänä muutamana hokasin että siihen on tarttunut roskia. Lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti että ne olivatkin kukkia. Tässä tapauksessa pääsiäiskukkia. Ja niitä on tulossa lisää.

En edes tiedä mikä tuo tyyppi on nimeltään tai lajiltaan enkä varsinkaan sitä että se kukkii.
Toivottavasti kasvattaa myös ne juuret...

8 kommenttia:

 1. Hauska!
  Mutta "mitä tykkäsit paketin sisällöstä?", kysyy varsin utelias blondi... :)

  VastaaPoista
 2. Oho, onpas kiitollinen kukka kun pääsi hyvään kotiin. Mun sisko juurrutti joskus kukan oksia niin pitkään, ettei saanut sitä juuriklönttiä enää lasista pois hajottamatta lasia :D

  VastaaPoista
 3. Tunnustettakoon, että mulla on ollut ties kuinka kauan tuossa olohuoneen ikkunalaudalla kolmessa lasipurkissa juurrutettavia -en edes tiedä onko niissä enää vettä vai pelkkiä juuria purkkien täydeltä. Ihan sama kun ei ole multaa, eikä intoa istutukseen juuri nyt. Joku päivä (ehkä) sitten...

  VastaaPoista
 4. Tulitikku on minun mielessä tuonkukan nimi.

  VastaaPoista
 5. Minulla onkin tuo ollut jo useamman vuoden, vaan ei ole kukkinut. Hieman päät vain kellertää. Se on mielestäni korallikaktus.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen tuttavuus tuo kasvisi. Täällä juurtumassa jo toista vuotta juoru ja viime syksynä pätkitty rönsylilja. Oliskohan tänä keväänä istutuksen vuoro ? ;)

  VastaaPoista
 7. kukas anonyymi tänne kirjoittelee ilman edes nimimerkkiä? sellainen ei sovi. hyi, hyi!

  kiitos muut tytöt!
  korallikaktus kuulostaa jotenkin tutulta, se voisikin olla se. käynpä googlaamssa. kunpa nyt vaan kasvattaisi ne juuret!

  VastaaPoista