lauantai 18. huhtikuuta 2009

Okra aura

Ihminen tekee kaikkensa välttyäkseen tarttumasta johonkin pakolliseen. Stansta oli keksinyt tehdä väritestin, jonka oli löytänyt maikkarin Helmestä. Testin tulos kertoo mikä on aurasi pääväri, mahdollisesti myös muut auraasi vaikuttavat värit.

Minä hilasin tuon testin tehtyäni tuloksen tänne kaikkien ihmeteltäväksi.

Minun aurani pääväri on OKRA:

(kuinka ollakaan)

Kellertävä okra on auran utelias harvinaisuus. Hän on väreistä kaikkein lapsenmielisin, avoin ja ulospäin suuntautunut. Hänen optimisminsa on rajatonta, mutta vaikka hänen energiansa näyttää myös sellaiselta, hän hajottaa itsensä helposti liian moneen suuntaan. Okra on kyllä älykäs ja pystyy näkemään asioiden kaikki puolet, mutta kykenee itse harvoin etenemään tavalla, joka olisi järkevin.

Okra ei oikein osaa edetä askel kerrallaan. Hän näkee kokonaisuuden -ja haluaa ottaa sen kerralla vastaan. Työympäristössä okra voi olla hyvinkin haasteellinen, koska hänen etenemisjärjestyksensä asioissa saattaa vaikuttaa aivan järjettömältä. Kyseessä on kuitenkin vain okramainen tapa suhtautua kaikkiin vaiheisiin samanarvoisina kokonaisuuden osina, ei toistensa loogisena jatkumona.

Okra kadottaa aina tavaransa jonnekin ja viettää suuren osan ajastaan etsimällä niitä. Ulkopuoliselle hänen elämänsä saattaa näyttää jatkuvalta kaaokselta, ja suuremman järjestyksen ystävät saattavat menettää hermonsa yrittäessään - turhaan - saada levottoman okran pysähtymään.

8 kommenttia:

 1. Olipa kiva kun sinäkin teit tämän! :) Mikä harvinaisuus oletkaan, mutta mehän sen jo tiesimmekin, eikö?
  Leppoisaa lauantain myöhäisiltaa, rva Okra! :D

  VastaaPoista
 2. Koristemaalauskurssilla aikoinaan eräs rouva muisti aina kertoa kuinka "Okra on niin kaunis patinoituna". ;)

  VastaaPoista
 3. Pitääpä minunkin kurkistaa tuohon testiin :)

  Hyvää sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 4. lasten suustahan se totuus tulee.
  patinoidun okran tyttäreltä" hihihhi!

  VastaaPoista
 5. Oli "pakko" tulla hihkaisemaan tännekin. Ja kiittämään avusta! Sain nyt blogisi liitettyä seurattaviin blogilistalle. Jipii. Tämä on nyt jälleen niitä oivalluksia.....
  Väritesti vaikutti mielenkiintoiselta....

  VastaaPoista
 6. Hei okra! Minussa ei varmaan ole yhtään okraa. Mietin tätä kun tein testiä, pidin siis mielessä että sinä olet okra. Optimisti en ainakaan ole, hih hih!

  VastaaPoista
 7. Minäkin kävin tekemässä tuon väritestin! Olen sininen, ja homma meni just oikein.

  Muutenkin aina välillä vierailen täällä.

  Kunnallispolitiikka on melkoista vääntämistä..

  Falanthalar

  VastaaPoista
 8. Okra on kaunis väri.
  Minun testitulokseni taas oli lila, mihin olen oikein tyytyväinen. Tuntuukin lilalta.
  Itse en näe auroja ihmisten ympärillä (vaikka tahtoisin), mutta kolme ihmistä on "nähnyt" minun aurani eri aikoina, yllättäen ovat tulleet kertomaan jossain yleisötilaisuudessa. Hyvin jännittävää!

  VastaaPoista