torstai 28. elokuuta 2008

Apua, mä olen poikki!


Ei vaan, mutta vähän kyllä väsyttää.
Eilen olin vesijumpassa pitkän tauon jälkeen. Sairastan (kaikkien muiden ohella) atooppista ihottumaa. Se on vekkuli tauti. kun olin lapsi kärsin pahasta maitoruvesta. Murrosiässä se muuttui taiveihottumaksi ja jossain (19)70 -luvulla sen nimi oli atooppinen ekseema ja nyt se on vaan atooppinen ihottuma. Sama mies.

Se vaivaa minua pääasiassa talvisin, about marraskuusta toukokuuhun. Alkukevään kuukaudet ovat pahimmat. Senkin vuoksi syksy on ihanaa aikaa kun kaikki vaivani ovat hiljaisimmillaan.

No, siihen vesijumppaan takaisin. Ohjaaja vähän murisi kun en ollut kertonut loukkaamastani kintusta mitään. Vastasin vain että omalla vastuulla täällä olen etkä pois voi heittää. Vähän teki häijyä ja sattui, mutta pääkoppa tykkäsi kovasti. Siksi sinne meninkin. Ensi keskiviikkona en pääse kun vietän koko aamupäivän sokerirasituskokeissa ja muissa pakollisissa.

***

Tänään piti laittamani vielä viimeinen päivitys ElmoFestin sivulle. Ja laitoinkin. Ja sitten painoin jotain nappia, johon ei missään tapauksessa olisi pitänyt ainakaan siinä kohdassa koskea. Ja hups vaan: koko sivu taivaan tuuliin ja varmaan vielä pidemmälle! Luulen että alkuperäiset sivut harhailevat jossain Plutoa kiertävällä radalla, jos eivät ole poistuneet peräti koko aurinkokunnasta. Pikku paniikin jälkeen avasin uuden sivun ja kirjoitin : "Sivu päivittyy, malta vielä vähän."

Hetken hengähdettyäni ja noiduttuani ja käytettyäni moneenkin kertaan kaikki koskaan kuulemani kirosanat kokosin sivun uudestaan. Kuvineen kaikkineen. Laskureita en tokikaan enää lisännyt. Jokaiselle pitäisi olla jo tässä vaiheessa selvää milloin festarit pidetään. Ja missä.
Siellä ne nyt on.

***

Kotihommiin kuului tänään loppujen yrttien korjuu ja kuivatus.
Välillä tietty vähän vaaliasioita. Laitan vähän myöhemmin kaikkien iloksi kunnallisjärjestömme sivujen linkin, mutta en ihan vielä...

Jos jaksan olla oikein reipas, puran kamerasta tämänpäiväisen saaliin ja lisään tänne ihasteltavaksi. Ehkä. Tai sitten huomenna.

Ollaan nyt kaikki kuitenkin kiltisti ja muistetaan sekä itsemme että varsinkin läheisemme ainakin iltarukouksessa.


3 kommenttia:

 1. Ootkin sitten käyttänyt näppäimiä ihan urakalla !
  Mää oon kantapään kautta oppinut ton välitallentamisen. Vaikken kirjoittaisi muuta kuin blogikommenttia, ctrl ja c tai v, aina tarpeen vaatiessa.

  Mää sain lääkäriltäni vähän noottia tänään. Oon kuulemma laiska hoitaan itteeni.
  Olis se täti voinut kertoa jotain uuttakin, noi sen jutut on jo ikivanhoja.

  VastaaPoista
 2. joopajoo, niin läärille kuin muillekin ohjeille. aina ei vaan mee niinkuin suunnittelee. Varsinkaan jos antaa tietsikalle väärän ohjeen. eihän se itään tiedä, se vaan tekee...
  kyllä tää tästä ja huomennahan on taas uusi päivä, joskin perjantai...?

  VastaaPoista
 3. NYT mää oon valmis !

  Tuun messiin mukaan.
  Siis siihen itsensä paljastamis-, eikun siis pienentämis messiin.
  Mittojani en vähään aikaan paljasta, ne huitelee niin hirveitä lukemia, mutta vähennykset laitan näkyviin.
  Joo-o !

  VastaaPoista