maanantai 28. syyskuuta 2009

Merkillinen päivä

Tiedän ja muistankin että lupasin kertoa markkinoista ja poroista poluilla ja vissiin jostain muustakin. Vaan en nyt jaksa.

Oliskohan kellään lainata sellaista jalkarautaa missä on iso rautapallo kettingin jatkona? Tai sitten voisi pyytää McGyveria pulttaamaan edes toisen jalan vessan lattiaan kiinni....

(Se vessa - Iisakin Vessaksi sen olen ristinyt - on nyt kutakuinkin valmis. Taas. Kutakuinkin tarkoittaa tässä tapauksessa sitä että luvatut listat, kynnykset ja, ja... ovat edelleen jossain muualla kuin luvatussa paikassa. Mutta nyt on muillakin sisävessa, ei vain Casperilla.) Eikä vuoda. Ainakaan lattialle. Ja vesisäiliö on ehjä ja kaikki tiivivsteet pitävät.

Olen vastoin kaikkia tapojani toimittanut KAIKKI tämän viikon lahtijutut (hahhaaaa! eiku: l
ehtijutut) eteenpäin ihan hyvissä ajoin. Tänään oli vielä sen Pikku-Riitan muistiaiset Riksun AVH-kerhossa. On jotenkin tyhjä olo sen suhteen, ei vielä edes ikävä, kun en ole tohtinut mieltää sitä kuolemaa tapahtuneeksi...

Huomenaamuna sentään kapuan taksiin, sellaiseen inva-, matkatakseni paikallisten eläkeläisten retkelle, muistaakseni Hämeenlinnaan. Tosiaan, joo, liityin Lopen Eläkeläisiin. Meillä on täällä eläkeläisille monta hilpeää joukkoa, jokaiselle puoluekannalle omansa ynnä seurakunnan touhut lisäksi. Ja olenhan minäkin perustamassa vielä yhden pumpun: päävikaisten kerhon. Siis siistimmin sanottuna aivohalvauskerhosta on kyse. Jospa kertoisin siitä toiste.

Enkä aiokaan intoutua tämän enempää. Lopuksi vain pieni kevennys lauantailta:

Minusta tämä asetelma oli jotenkin uhkaavan näköinen...
kuvitelkaapa kuvaan aatetervehdys...


Minustahan on tulossa ihan julkkissenttari.

Varjelkoon Herra untamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti