sunnuntai 17. toukokuuta 2009

SUKUPUOLINEUTRAALI MIES

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET SUKUPUOLINEUTRAALI MIES
Kuvauksesi
Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan. Olet sukupuolisuuden suhteen tasapainoinen. Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti.

Olet mies. Sinulla on hiukan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Persoonassasi on ripaus miehekkyttä mutta ei juurikaan naisellisuutta.

Tulet hyvin toimeen naiseutta ja mieheyttä itsessään yhdistävien androgyynien sekä sukupuolineutraalien ja naisten kanssa, koska sukupuolinen profiilisi ei ole niin kovin kaukana muista ryhmistä.


Tuloksesi on merkitty ruudukossa tällä värillä.
Naisellisuuspisteesi: -8
Miehekkyyspisteesi: 0

Repikää kuulkaa siitä.

Kovasti vannoin äsken etten vastaa minkäänlaiseen hölynpöryyn ennen kuin kylälehteni on päässyt painoon.

Tässä sitä kuitenkin ollaan.

Tein tämän testin aikoinaan kun aloimme seurustella McGyverin kanssa. Silloin olin vielä vahvemmin miespuolinen. Olen siis pehminnyt aavistuksen naisellisempaan suuntaan reilussa kolmessa vuodessa.
Ofelialta pöllin tämän testin jonka löydät myös tästä.4 kommenttia:

 1. Voi Liskonainen, kuis toi nyt tollain luiskahti?! =D Mut hyvä jos oot pehminnyt vuosien mittaan! Toi kissa tuossa korissa on aika hurja....

  VastaaPoista
 2. Mie ole Nainen. Naisellisuuspisteet 26, miespisteet 6. Oli muuten kysymysten asettelu aika lokeroivaa... tiesin jo (rehellisesti) vastatessani, mihin lokeroon mut sijoitetaan. Sie sen sijaan olet aika monitahoinen ihminen :>

  VastaaPoista
 3. Hei sukupuolineutraali mies, mites Epsoon reissu meni? Mäkin olin Espoossa 'lomalla'... :)

  VastaaPoista
 4. Minä en suostu tekemään tommosta testiä! Jösses, jos pitäiski ruveta miäheks, ja ettiä ittelleen eukko sen AaaDoniksen sijasta. Aattele!
  Pahinta tässä on se, että mulle on oikeesti alkanu kasvamaan parta!
  Perin naisellista, kun puuderoinnin sijaan höylään...

  VastaaPoista