lauantai 2. toukokuuta 2009

Keisarin uudet vaatteet

Olen tässä kevään ja vähän talvenkin mittaan kateellisena kurkkinut yksilöllisiä, tavattoman kauniita bloggerpohjia ihmisillä. Tänään sitten hokasin itse painaa oikeaa nappia ja olin Ihmemaassa. Melkein eksyin sinne. Löysin kuitenkin kotiin ja sain tuoduksi vielä tuliaisenkin itselleni.

Tämän pohjan nähdessäni siirryin oitis Ranskaan, Joan Harrisn Kesäviiniä-kirjan rapistuneisiin maisemiin, omenien tuoksuun, aurinkoon, onnelliseen vapauteen jota eivät rapistuneet nurkat haittaa. Siellä pienen liskonkin on mahdollista löytää turvallinen porraskivi jossa paistatella ja josta pääsee sukkelasti piiloon...
Natustelen tätä nyt kotvan ja ryhdyn suunnittelemaan tämän teoksen kolmipalstaiseksi muuttamista. Tuo sivupalkki on jo niin täynnä roimaa roinaa ettei sitä kukaan jaksa rullata edes takaisin - kuin Laihialta Heinäpäähän.

Niinpä minulla on nyt Keisarin uudet vaatteet!

4 kommenttia:

 1. Blogspotin blogeihin saa nykyään toinen toistaan kauniimpia pohjia. Kun etsin uutta pohjaa omaani, löysin monen monta ihanaa mutta ei vuodatukseen sopivaa... Elegian lintupohjat on mahtavia.

  VastaaPoista
 2. Onnea uusille vaatteille! Olet löytänytkin kauniin ja rauhallisen pohjan!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää täällä sinun blogissasi ja pohjakin toimii ihan hyvin, vaikka sinulla ei ole "minima" valittuna.

  Jos vaihdat blogisi kolmipalstaiseksi, niin muistathan silloin vaihtaa pohjan Minimaksi - muuten ohje ei toimi. Tiedäthän, mistä nämä Bloggerin pohjamallit vaihdetaan? Minima on se ensimmäinen vaihtoehto siellä.

  Kysy ihmeessä, jos tulee mieleen jotain! Autan mielelläni parhaani mukaan ja tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan :)

  VastaaPoista
 4. Herkullisen kaunis blogipohja! Värikäs ja rauhallinen. Minä aina vähän arastelen kokeilla, vaikka väreistä ja kuvista tykkään kovasti.
  Muutama vuosi sitten kävin kotisivun tekokurssin ja innoissani ryhdyin soveltamaan kaikkea oppimaani. Kaikkea piti käyttää. Jokainen kokonaisuus omalla värillään, hyrriä ja pyörylöitä ja vilinäpalkkeja.
  Silloin lukioikäinen poikani katsoi viritelmää ja sanoi: Jos en tietäisi, että sinä olet tämän tehnyt, niin luulisin, että tämä on joku huono vitsi.
  Olen sittemmin osannut katsoa nettisivuja vähän tarkemmalla silmällä.

  VastaaPoista