keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Tuliterät ryntäät

VAROITUS/WARNING/
ATTENTION/FÖRVARNING/


SISÄLTÄÄ ARVELUTTAVAA JA AINAKIN HERKKÄHERMOISILLE JA HIENOHIPIÄISILLE SOPIMATONTA MATERIAALIA.

Sylilapsille ja aviomiehille ei synny vaaraa tämän katsomisesta.

No niin, tarpeelliset varoitukset on annettu joten voin taas hehkutella iltapäiväretkestä McGyverin kanssa. Tänään oli kutakuinkin kaikki asiat saatu ainakin sinnepäin mitä oli suunniteltu ynnä verhot makkariin. Oli meininki myös käydä läheisestä löytöliiteristä hakemassa tiikkipuiset säleverhot, mutta tämäpä kaubamaja olikin suletut.

Riihimäkeen teki puolisoni mieli ja sinne mentiin. Olin niin umpiväsynyt sekä fyysisesti että sielultani että vasta Tarjoustalossa ymmärsin miksi sinne oli menty. McGyver oli ilmiselvästi kyllästynyt jatkuvaan rintaliivieni parsimiseen ja päättänyt viedä vaimonsa kainalovaateostoksille.

Naisten vaatetusosastolla haahuillessani sain ensimmäisen kakopauhukohtauksen: joku ryökäle oli mennyt vaihtamaan järjestyksen minulta lupaa kysymättä! No, löytyihän ne tyttöjen hepenet viimein ja epätoivoinen sovitus pääsi alkamaan. Arvatenkin kolmannentoista
sopimattoman rintaliiviparin jälkeen olin valmis luovuttamaan. McGyver sen sijaan ei. Hän riensi takaisin telineille ja luullakseni käsikopelolla valitsi muutaman liiviparin kokeiltavaksi.

Kaupan naispuoliset asiakkaat olivat kovin kummissaan ihmetelleet miestä joka kirmaa pitkin putiikkia kuskaten erivärisiä tissiliivejä kourissaan. Olivat sitten hoksanneet Harley Parkinsonin sovituskopin edessä, a-haa, kunnollinen aviomies! Tai sitten ne kuvittelivat että kunnollinen poikalapsi on mummoa jeesaamassa...

Hienot, sanon minä. Hienot, mukavat ja kauniit. Sain luvan ostaa toiset samanlaiset ja sarjaan kuuluvat kaliisit myös. Niistä ette saa kuvallista todistetta.

Tuo arpi, mikä juuri ja juuri on näkyvissä, on sen muistaakseni viidennen sappileikkauksen aikaansaannos. En sallinut laajempaa kuvaa otettavaksi. Lisko, saapas ja vihreä kristalli todistavat kuvan autenttisuuden.

Lupaan etten kovin usein ihan näin intiimiä tavaraa tarjoile, mutta kun olen niin kovin iloinen että selvisin pakollisesta shoppailusta näin hyvin.

11 kommenttia:

 1. On sulla vaan Mies!!! Tai mikä 'vaan'..? Hieno Mies! Onnea!
  Ja hienot ovat riiputtimet saappaan, sydämen ja liskon alla. Kauniin värisetkin.
  Kerrohan terveisiä kuvien lataajamestari McGyverille!

  PS.Toivottavasti kuvat varvasblogissa passaa sullekin...

  VastaaPoista
 2. Kyllä sun kelpaa, kun mies vartavasten vie rintaliiviostoksille...:)

  VastaaPoista
 3. Ai kuinka hyvälle tuulelle tulinkaan tästä=) Hienot tissimet ja mainio McGyver! :)

  VastaaPoista
 4. Ai se lisko meneekin tuossa kohtaa, kuvittelin sen aina selkäpuolelle. Voi hitsi sitä mäkkaiveria! Kyllä miekin sellaisen voisin ottaa, terveisin Hanni, jolla ei edes ole harley parkinsonia, mutta jolla petti hermo siitä huolimatta tissiliiviostoksilla ollessa.

  VastaaPoista
 5. Hyvää palvelua olet saanut, hieno mies kerta kaikkiaan :-)
  Tissariostokset on aina yhtä tylsiä ja vielä enemmän, jos täytyy itse hakea sovitettavaa telineistä.

  VastaaPoista
 6. No, onpas tämä...! =D Mutta hyvä kun löytyi alusvaate! Minunkin pitäisi uudet ostaa. Ne kulahtaa niin nopiaan.

  VastaaPoista
 7. Kyl on hianot kikkiliivit ja makee on mies joka tuollai jaksaa auttaa. Mistä tuli mieleen et pitäis ittekki lähtee katteleen uusia riiputtimia, sais nakata aikaa sitte kulahtaneet roskiin.

  Kiitti muuten kirjavinkistä, onkin aika löytää taas uusia kirjoja luettavine joukkoon. Lupaan kunniasanalla lukea sitten vasta, kun kouluun liittyvät jutut on tehty.

  VastaaPoista
 8. Kauniit, kyllä hyvät liivit pitää olla. Minukin koot alkaa olla vaikea löytää. Laiha imettävä tytär saa mennä erikoisliikkeeseen.

  VastaaPoista
 9. (minä mieheni alessa joskus parkkeeraan kassajonoon, siellä hänkädes ojossa odottaa vaatteitani.

  Poikamme auttoi siskoaan vaateostoksilla, juoksi hakemassa uusia kokoja ja värejä ja malleja.

  VastaaPoista
 10. :D hienot on! Liivit, killuttimet, tatska :D ja mallikin :DDD kiitos päivän hihityksistä!

  VastaaPoista
 11. Täytyy sanoa että Upeasti Tarjoiltua Tawaraa :)

  ... vai voiks näin sanoo...?

  Aika hyvä mieheksi kun vei ostoksille!
  Moni innostuu enemmään siks-bägistä ku tuu-bägistä!

  VastaaPoista