torstai 11. kesäkuuta 2009

Tämä EI ole BaabelinkalaTänä aamuna se halpiskaubamaja oli ollut jo ajoissa auki ja herätessäni makuuhuoneen ikkunassa komeilivat ihan älyttömän kauniit tiikkisäleverhot. Siitä innostuneena (McGyverillä oli ihan vähän vaikutusta) avustin turhien tavaroiden hävittämisessä. Tiedättehän jutun: ei-tätä-vielä-voi-heittä- pois-jos-vaikka-tarttis-johonkin... ja silleen. Noh, tänäänpä saivat joutavat "Täjkeät tavajat" kyytiä. Hyvä minä!

***

Vähän tuossa juttelin osastomme puheenjohtajan kanssa, hän oli matkalla Vasemmistoliiton Hämeen Piirin piirihallituksen kokoukseen pohtimaan tulevaisuutta. Hitusen evästin häntä paikallisilla näkemyksillä ja kielsin lähtemästä kapinaryhmien hömpötyksiin.

Täytyy myöntää että vaalien tulos oli järkyttävä, mutta pettymys on nieltävä, tarkoin punnittava tehdyt ja tekemättömät ynnä otettava opiksi. Takaisin maan pinnalle! on minun neuvoni, takaisin sinne missä kansa ja vasemmistolaisesti ajattelevat ihmiset ovat. Mehän ne äänetkin annetaan, ei valikoitunut puoluejohto. Minua on jonkin verran jurppinut se havaittava ristiriita, mikä on vallinnut kentän, kunnallisen toiminnan ja valtakunnan politiikan välillä. Josko johtokin jo nöyrtyisi...

***


Tällainen virtaviivainen kaunotar tuli minun fisustani.
hydrodynamiikka ja innovatiivisuus olivat huippulukemissa, kokonaisarvosana oli viisi.
tehkääpä omanne täällä.

Ensin näin tällaisen Minzillä ja toisen Stanstalla.


8 kommenttia:

 1. Hiano on kala!

  Muakin hirvitti vaalien tulos. Sitten kuulin kun ratiossa joku vasemmistolainen (?) ukkeli selitti että vasemmiston heikko menestys voi johtua siitä, kun vasemmistolaiset on aika EU-kielteisiä; sitten protestoidaan sillä ettei äänestetä tai ei vaan sit viitsitä muuten vaan.

  VastaaPoista
 2. Onpas sutjakka fisu! Ihanan värinen!

  Minä ainakaan todellakaan tiedä mitään tuollaisesta "ei-tätä-vielä-voi-heittä- pois-jos-vaikka-tarttis-johonkin"-jutusta. Paskat, sanon suoraan ja oksennan romujen keskellä. Tulkoon Se Päiva ja Kirkkaus! (ehkä joskus ensi vuonna? Hah.)
  Sainpas sen videosi laitettua blogiin vaikka työn takana se oli. Oli se sen arrrrvoinen!!!
  Hyvää yötä sinne MAKUUHUONEESEEN!

  VastaaPoista
 3. Em puutu politiikkaha, ku siit em mittää tiärä, mut sun fisus on kyl mahtava! Ihanaste oot saanu väritki laitettuu.

  Ja kiitos heilutuksest Stanstan "sivuplokis". =o)

  VastaaPoista
 4. Jännä fisu, täytyykin mennä tutkimaan tuota linkkiäsi.

  Vaalituloksesta sen verran (sen syitä pohtimatta), että Per(u)ssuomalaisehan siinä kukoistivat (EU-kielteisen Soinin johdolla). Sitäkin on pohdittu johtuiko se siitä, että kansa (ollaan nyt sitten massaa;) on itse epäluuloinen.

  VastaaPoista
 5. Minä kävin kans tutkimassa kalantekoa, horoskooppiinikin se sopii hyvin, kala siis, ei tutkiminen. Heitin kerran pois A-mallisen mokkatakin, tummansinisen, en ollut käyttänyt sitä varmaankaan 13 vuoteen...ja nuhruinenkin se oli ja pieni...ja kuin käskystä alkoi kirppisbuumit ja tuunausten aikakaudet...harmitti niin vietävästi. Mutta pakko aina joskus on hankkia jätesäkit ja vain kylmästi alkaa viskomaan tavaroita pois. Nykyään onneksi olen oppinut viemään kirpparille tai lahjoittamaan hyväntek.kirpparille. Käy vain niin usein sitten, että juuri niitä poisheitettyjä alkaa kaipaamaan. Mun täytyy nyt lukea sun vanhempiakin postauksiasi. Menen ensin katsomaan Kesä T.I.L.An.

  VastaaPoista
 6. Oih, huomasit deelaskurin=) On Kaukolla vielä Kivikontti-niminen yritys, itseasiassa vanhoissa töissä teimme vähän yhteistyötäkin. Ja mitä tulee kivihöperyyteen, niin olen jo niihin hurahtanut, mutta en uskalla ottaa mistään mitään, kun kivet ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Minä olen tämmöinen arkajalka:) Tosin mökkireissulla pistin isot miehet ryöstöpuuhiin ja nyt olisi kiviä yksi farmariauton peräkontillinen. Pihalle ajattelin niitä laittaa. Laadusta ei tietoa, mutta punaisia ovat:)

  VastaaPoista
 7. Vasemmistoliiton kokous = liian punaista. Hyi.

  VastaaPoista
 8. tsot, tsot,
  ei ole pakko osallistua jos punainen väri saa näkemään punaista.

  arvostan tietenkin näkemystäsi ja toivon että olet löytänyt oman vankan värisi.

  VastaaPoista