maanantai 29. kesäkuuta 2009

Hellepäivä


Meillä kasvaa tällainen tulivuori sängyssä.
Oikein lämpimällä kelillä on paikkajako selvä, Onerva varjossa,
Tapani Kansalle ei mikään tunnu olevan liian kuumaa.
Tässä asennossa Tapsa vietti sunnuntaina liki kaksi tuntia. Vuoroin toista, sitten toista takajalkaa heilautellen: moi kaikki! tämä on ihanaa!

Siis hänen mielestään, ei minun.

8 kommenttia:

 1. Kivat kuvat, minä piilossa varjossa..

  VastaaPoista
 2. Ai teillä on tommoinen patti sängyssä. Meillä on parhaillaan tuolin päällysteen alla ja pienempi karvatassu yrittää hyppiä sitä tasaiseksi ;-)

  VastaaPoista
 3. Oih ja meän konnilla (maakonnia) on villit päällä...ainakin toisella joka siellä päällä tykkää oleskella ;)

  VastaaPoista
 4. Heh! Teilläkin on sitten ainakin YKSI, joka nauttii näistä paahteista! =o) Meillä alkaa olla jo Mimikin, auringonpalvojamme, rättinä näihin helteisiin. Mutta se ON kesä!

  VastaaPoista
 5. Kyllä mä mieluummin olisin ollut tuossa parvekkeella kuin duunissa, mutta ehtiihän sitä vielä...Tapsa oikein poseeraa! Karvaelukoille rapsutukset! Koitahan jaksaa hellettä -loppuu ne pian kuitenkin taas. Toivottavasti lauantaina on hyvä ilma jos tullaan... :)

  VastaaPoista
 6. Tapsahan on oikein rennonoloinen kaveri. Ja kaiken lisäksi suloinen! Ja tietty Onervakin on (ettei nyt tule mustikseksi, kun toista vain kehtutaan) ;)

  VastaaPoista
 7. Ja heipsan taas, Liskoseni :) Tein tästä pohjasta vaaleamman version, löytyy Keisarista. Toivottavasti sopii silmillesi paremmin (kerro rohkeasti, jos ei sovi) ;)

  VastaaPoista