lauantai 28. heinäkuuta 2018

Nuku yö ulkona

Jäähtyis vielä vähän että vois mennä maate. Ulkonakin on vielä niin tahmeaa ettei tuonne pihaluolaan oikein viitti mennä.

Tänään päikkäreillä oli vähän extremeä kun tuulenpuuskat pelmuttivat majaani. Onneksi mä olen aika painava ja koko hökötys on vahvistetuin ankkurein juntattu savimaahan. Taatusti pysyy pystyssä, ainakin vielä 10 m/s puuskissa. Voipi olla että vielä sitä vahvistelen. Saattaa olla turvallista silleen. 

Me muuten keskimmäisen lapsen kanssa usein hellekeleillä nukuttiin partsilla joka oli oikeestaan sellainen pieni kattoterassi meren rannalla. Molemmat oltiin pahan atooppisen ihottuman vallassa niihin aikoihin. Viileässä meri-ilmassa oli makoisaa.
Siks toisekseen mä olen monasti ihmetellyt sitä että vauvat vaunuissaan nukutetaan ulkona satoi tai paistoi, myös talvella. Se kun antaa paremman unen ja levon.

Miks me aikuiset sitten kärvistellään huonoilmaisessa makkarissa?

1 kommentti:

  1. JOS saisi aikaiseksi, niin olisihan meilläkin tuossa parvekkeella tilaa nukkua. No, on Tuppo (ja minäkin kerran-pari) nukkunutkin siellä. PitäISI raivata tavaraa pois ja hankkia joku toimiva/kasattava patja sinne. Joskus. Hah.

    VastaaPoista