torstai 5. syyskuuta 2013

Syksy on alku uudelle - aina!

Olen elänyt suurimman osan ikääni koulujen lukuvuoden mukaan. Vieläkin vaikka omia koululaisia ei enää olekaan.

Jotenkin olen sekä omina kouluaikoinani että lasten kanssa ynnä työtehtävissäni johtunut jaksottamaan vuodenkulun koulujen lukukausien mukaan. Se tuntuu luonnikkaalta ja oikealta. Ainakin henkilökohtaisessa elämässäni.


Taas kerran uusi elämäni alkaa alkusyksyn kirpakassa kelissä. Tässä odotellaan tavaraa hyllyihin, joissa majailee juur nyt lähinnä kissoja.


 Okei, otin tänään yhden promokuvan tulevasta, vähän lisää esimakua...

Verraittain varhain perjantaiaamuna lähtee täältä Vihteljärveltä autolastillinen kohti itärajaa, Ylämaalle. Lähden tapaamaan uutukaista Maija-ystävää, jota en tietenkään ole koskaan edes livenä nähnyt, mutta tasoissapa ollaan, ei hänkään minua. Tämä on näitä nettimaailman ihanuuksia: sielunihmisen voi löytää ihan bittiteitse, sielunystävät vain odottavat toisiaan, kunnes on aika tavata. Joskus ei ole aika livenä tavata koskaan, silti ystävyys on lämmin ja rikkumaton. Eikö vaan näin olekin?

Edit Piaf: justiinsa, taas blogger töksöttää pahasti, saas nähdä saako tuo nainen asiaansa tänään ollenkaan jakoon....

Päivän muita herkkuja ovat olleet:

- runsaasti kehäkukkia kuivuriin,
- vihdoinkin uudet silmälasit, jouduin siis luopumaan kahden maailman    katselemisesta kun vahvat prismalasini saapuivat aamusella Kankaanpäähän,
- vuokraisäntä toi pelloltaan löytämänsä komean kiven, jossa vakavat kasvot tarkkailevat maailmaa,
- juon syksyn toista punaviinilasillista,
- olen pakannt matkalle tarvittavat kapineet oikeisiin paikkoihin, muistin myös lääkkeet,

- olen ihan älyttömän onnellinen, sillä taakse jättämäni Lopen AVH-kerho jatkaa toimintaansa uuden vetäjän ja hänen avustajiensa voimin.

aahh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti