keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Vajaat kaksi viikkoa... ihan lyhyesti

Olenkohan nyt sittenkään harkinnut kaikkea tarpeeksi? Tarkoitan että nyt jo väsyttää ihan kybällä. Työpävät on venähtäneet järjestään puoleen vuorokauteen, mieli tekisi jatkaa joka ilta, mutta tähän mennessä järki on aina voittanut.

Tämä on upeaa aikaa! Ja jännittävää. Ja rahaa palaa ihan sikana. Palaisi ennemmän jos olisi.

Tosiasia on kuitenkin se että homma etenee ja Velhonpaja aukeaa lokakuun ekana päivänä. Ihan normaalisti aamuysiltä. Täällä Kankaanpäässä, Vihteljärven kylässä.

Jos olet jossain tekemisissä Facebookin kanssa, löydät putiikkimme nimellä sieltä. Kotisivut aukeavat viikon sisällä, joka tapauksessa hyvissä ajoin ennen avajaisia. Silloin osoitteemme on: velhonpaja.fi. Sitten kun linkki toimii, ovat sivut avoinna ja täydentyvät sitä mukaa kun toiminta täydentyy.

Taidan nyt kaataa lasillisen hyvää ja ravitsevaa loppilaista raparperiviintä ja hiljentyä yöpuuta varten. Jatkan  sitten aamulla noitieni kanssa...

Yksityispäivitystä tulee heti kun pääsen taas yksityiselämään... okei, vähän varhemmin.Mitä? Kuvako? No okei sitte:


 Yrmeät noidat odottavat kuivumista ja paistoa päästäkseen pukeutumaan ja luudanvarrelle toteuttamaan itseään.

 Meiällä oli viime viikonloppuna suuret juhlat. Liikerakennus täytti 50 vuotta ja olihan Liskiksenkin osallistuttava bileisiin, pistin pystyyn luutapajan. Olisin tehnyt muutakin, mutta viikon varoajalla ei paljoon kykene. Liikerakennuksessa yhtenä vuokralaisenea toimiva kyläkauppias halusi yksinään juhlia eikä puhunut - saati kutsunut kiinteistön muita yrittäjiä mukaan. Outo tyyppi. Mutta hän onkin perussuomalainen ja päävieraaksi hän oli saanut itse Timo Soinin. Kaikkea sitä.

No hyvä on, tässä se Soini:

Ja on siinä  vasemmalla Anssi  Joutsenlahti, eduskunnan varapuhemies, joka samana päivänä juhli seitsemänkymppisiään jumalanpalveluksineen ja kansalaiskahveineen täällä Kankaanpäässä.

Niin kuin nähtävissä on, väkeä piisasi, 
ilma oli kaunis ja kaikilla oli hyvä mieli.
Tuolla vasemman laidan takana on Velhonpajan sisäänkäynti.

Mutta tässä on uusi logomme ja niin ollen myös liikekylttimme. 
Älä siis aja ohitse.

6 kommenttia:

 1. Jotenkin minä olin antanut itseni ymmärtää, että oisit eläkkeellä.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän Jaana, mun papereissa tosiaan lukee.
   mutta eläkeläiset usein puuhaavat kaikkea kivaa ja oikeesti tämäkin putiikki toimii pääosin tietokonealalla, joka ei taas mulle kuulu mitenkään. se on McGyverin hommia se.

   Poista
 2. Toivottelen puhtia loppurutistuksiin ja oikein hirmuista tungosta sitten avajaisiin! Tuo keskimmäinen noita muistuttaa jotenkin mummoani.... ja muuten luulen, että olette tuotapikaa sen naapurikauppiaan kanssa ihan kavereita ja keksitte tuleviin tapahtumiin vaikka mitä, eikähän niihin kaikkiin tarvitse sitä Soinia kutsua, eikö vaan!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu Marjatta, ihan hyvissä välilöissä me olemme muilta osin! ja yhteistyötä ja -tapahtumia on suunnitteilla ollut jo alusta pitäen.

   mutta että omaa kauppaa kannatellaan poliittisin perustein - ei olisi kyllä mun juttu!

   toisaalta tiedän että saisin avajaisiin omankin puolueen patuja paikalle, sikäli kun niillä olisi aikaa. ja vaikka Marja Tyrnin, tuttu mies hänkin. nää asiat on vaan osattava pitää kurissa, on mun mielipiteeni.

   kiva kun visiteeraat täällä näin usein! (kuka ikinä oletkin)

   Poista
 3. Ei ihme, että väsyttää, kyllä siinä on yhtä ja toista valmistettavaa, touhuttavaa, paperiasioitakin ja sitten vielä tapahtumaakin samaan syssyyn, kun liikettä pystyyn pistää. Hurjasti onnea toivottelen toimintaan, mitä parhainta menestystä! <3

  VastaaPoista
 4. Tule nyt vaikka ihan muutamalla sanalla raportoimaan miten pajanpito on lähtenyt sujumaan!!

  VastaaPoista