torstai 3. tammikuuta 2013

Numeroita, numeroita...

 
 Uusi vuosi, uudet kujeet, sanotaan.

Arkistoni kertoo etten ole viimeaikoina (-vuosina?) langennut minkäänlaiseen hölynpölyyn. Niin nyt on sellaisen aika.

Keskusteltiin tuossa taannoin Ofelian kanssa erilaisista huuhaa-jutuista ja niiden todenperäisyydestä. Onko niihin luottamista?

Noh, minäpä hokasin AVA:lta hauskan jutun. Testin. Jouduin AVA:aan jonkun toisen jutun linkkien kautta... anyway.

 Sorruin tekemään numerotestin, siis selvittämään mikä numero mahdan olla. Ja arvatkaapa mitä? Melkein säikähdin. Lukekaa vaikka:

Elämänpolkunumeroni on testin mukaan 9. Niin se on aina ollut ilman mitään testejä.

Minuuden numeroksi ilmestyi 3, samoin kohtalon numeroksi.

Ja tässä häkellyttävät perustelut:


"

Humaanisuus, kaikkensa antaminen yhteiseen käyttöön, jumalallisuus 

Rakastat lähimmäistä niin kuin itseäsi. Olet humanitäärinen, sosiaalinen omatuntosi on vahva, ja maailmanlaajuiset ongelmat koskettavat sinua syvältä. Olet myötätuntoinen idealisti, utopisti joka viettää elämänsä, uhrauksiaan laskematta, yrittäen löytää tai rakentaa paremman maailman. Antaminen tuottaa sinulle suurta mielihyvää. 

Katselet maailmaa avarasti, kokonaisuus on sinulle pieniä yksityiskohtia tärkeämpi. Vedät magneetin lailla puoleesi ihmisiä elämän eri osa-alueilta. He ovat valmiita tukemaan sinua unelmasi tavoittelussa ja huolehtivat puolestasi niistä tehtävistä, jotka ovat liian yksityiskohtaisia tai arkisia kiinnostaakseen sinua. 

Yhdeksikkö- ihminen on suvaitsevainen, eikä hyväksy ennakkoluuloja toisiltakaan. Et arvioi ihmisiä heidän sosiaalisen asemansa perusteella, sinulle on tärkeää vain se, mitä he tekevät - tai voisivat tehdä - yhteisen hyvän eteen. Tasa-arvo on sinulle itsestäänselvyys.

Sinulla on vilkas mielikuvitus ja olet erittäin luova. Erityisen lahjakas olet näkemään sen, mikä ympärilläsi on kaunista, ja osoittamaan sen toisillekin. Tämä taito saattaa arkisesti tehdä sinusta sisutussuunnittelijan, taidemaalarin tai valokuvaajan. Vahva sosiaalinen omatuntosi todennäköisesti kuitenkin ennen pitkää vie sinut politiikkaan, sosiaalityöhön, opettajaksi, parantajaksi - tai vaikkapa lähetyssaarnaajaksi.

Itsehillintäsi on voimakas, ja pystyt viemään aloittamasi taistelut päätökseen. Vaadit paljon sekä itseltäsi että muilta. Ihmisen ja maailman vajavaisuus ärsyttää sinua. Tavoitteenasi on täydellisyys, ja sisäinen pakko ajaa sinua eteenpäin etsimään sitä. Vaarana on kuitenkin se, että ajat vain takaa pakenevaa unelmaa, etkä osaa olla tyytyväinen siihen, mitä olet saavuttanut. Elämällä on sinulle paljon annettavaa, jos vain sallit itsesi nauttia siitä. 

Yhdeksikkö on syntynyt uhraamaan itsensä yhteisen hyvän puolesta. Yksi elämäsi läksyistä onkin oppia olemaan kiinnittymättä liikaa mihinkään materiaan tai ihmissuhteisiin, sillä liian tiukat siteet tuottavat tuskaa.
Saat rahaa selittämättömillä ja odottamattomilla tavoilla: perintönä, lahjoituksena joltakin joka ihailee työtäsi tai ihan vain onnen kantamoisena. Vastaavasti, jos yrität tietoisesti saavuttaa taloudellista menestystä, epäonnistut todennäköisesti surkeasti. Kaikkein menestyksellisin tie yhdeksikölle on antaminen, jakaminen ja uhraaminen jonkin suuremman, jalon päämäärän hyväksi odottamatta mitään vastalahjaksi. Yhdeksikön läksy - ja tie menestykseen - on vanha totuus: mitä enemmän antaa, sitä enemmän saa.

Olet hyvin romanttinen, mutta rakkautesi on melko persoonatonta, universaalia. Keskityt enemmän omiin unelmiisi kuin toisiin ihmisiin. Jos et ole tasapainossa oman sisimpäsi kanssa, saatat masentua ja vetäytyä kuoreesi. Tällöin sinusta voi tulla epävarma ja katkera - syytät ongelmistasi muita tai koko maailmaa. Sinulla on kuitenkin erityinen kyky objektiivisuuteen ja asioiden sijoittamiseen oikeaan perspektiiviin. Ole siis rehellinen itsellesi, myönnä avoimesti omat puutteesi siinä missä voimasikin ja pyri löytämään tasapaino. Vain silloin pystyt täysipainoisesti tekemään sitä mihin olet syntynyt - rakastamaan koko maailmaa - ja myös itseäsi.


 3

Luovuus, taiteellisuus, musikaalisuus, esiintyminen. 

 Jos numerosi on kolmonen, sinulla on varmasti ylimääräinen annos luovuutta ja kykyä ilmaista itseäsi. Monet kirjailijat, runoilijat, näyttelijät ja muusikot ovat syntyneet kolmosnumeron alla. Sinä olet nokkela, sanavalmis ja nautit huomion keskipisteenä olemisesta. 

Lahjasi esiintymiseen ovat niin suuret, että olet saattanut valita taiteilijan uran jo hyvin nuorena. Kuitenkin taitosi hioutuvat huippuunsa vain kurinalaisen harjoittelun avulla, lahjojesi kehittämiseen täydellisesti sitoutumalla.
Ilmaisukykysi ansiosta sinusta tulee helposti seurueen tähti ja huomion keskipiste. Saatat siksi heittää lahjasi hukkaan tyytymällä seurapiiriperhosen pinnalliseen rooliin. 

Olet optimisti, ja sinulla on kyky selviytyä vastoinkäymisistä. Olet sosiaalisesti aktiivinen ja innoitat toisia aurinkoisella elämänasenteellasi. Olet kuitenkin niin antelias, että sen voi jo laskea viaksi. Raha virtaa pois käsistäsi, etkä suhtaudu velvollisuuksiisi aina kovin vakavasti.

Olet tunteellinen ja haavoittuvainen. Jos loukkaannut, vetäydyt kuoreesi, puhumattomuuteen josta sitten omia aikojasi palaat taas maan pinnalle, naureskellen ja leikkiä laskien, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Masentuneena sinusta tulee ailahtelevainen ja kyyninen. Voit heitellä puolihuolimattomasti sarkastisia kommentteja, jotka saattavat satuttaa syvältä.
Oikein käytettynä ilmaisukykysi voi toimia hyvin voimakkaana innoittajana koko maailmassa, kannustaen ihmisiä ja tuoden heille iloa - ja sinulle sekä onnea että menestystä.


Että semmoista peliä. Aika paljon tuosta allekirjoitan ja tunnistan itsessäni. Kuinkas on Sinun laitasi? Tohditko tehdä testin? Tunnistaisitko esimerkiksi Liskonaisen ylläolevasta arviosta?"

7 kommenttia:

 1. Nii se on, numerot kertoo, jos uskoo. ;)

  VastaaPoista
 2. Hih - sulle! Itse olen aika avoin kaikenlaiselle, tiedätkin sen.
  Hyvää uuden vuoden alkua toivottaa numero 5!

  VastaaPoista
 3. Täällä ykkönen ja ysi. Tunnistan johtajuuteni ja täydellisyyden tavoitteluni, sekä sen että masennun, jos en pääse siihen mihin pyrin....

  Tekstiesi perusteella tunnistan sinut!

  VastaaPoista
 4. Minulla on elämänpolku 1 (muista en ole varma kun en tiedä millä nimellä se pitäisi laskea, alkuperäisellä vai nykyisellä), ja tunnistan itseni joistain sen kuvauksista, en tuosta niinkään. Yksin kulkeminen ja oman voiman löytäminen, yksin asioista selviäminen olivat aikoinaan niitä jotka hämmästyttivät kun numerologiaan tutustuin.

  VastaaPoista
 5. Aika jännästi osui sun kohdalla. Mie en taida uskoa numeroihin, mutta onhan tuo uteliaisuuksissani kokeiltava...

  VastaaPoista
 6. P.S. taidan poistaa sen oman roskakommenttitarkistuksen, nämä sanat on tosiaan hankalia.. laitan sitten takaisin, jos roskapostia alkaa taas tulla paljon.

  VastaaPoista
 7. Sau Sie! Missä tuota pääsee testaamaan? Senverta pöljyysgeenejä on annettu, että saatan jopa uskoa.. Mun omasta mielestä mun numero on tuo 3... mutta mitähän ne wiisaammat siihe sanois?

  VastaaPoista