tiistai 16. lokakuuta 2012

Pikakuulumisia

Kuulkaa rakkaat ystävät.

Olen kirjoitellut toisenkin postausken, mutta ne ovat jotenkin olleet vajavaisia, En ole ollut varma haluanko teidän niitä ollenkaan lukevan. Tuolla odottelevat jatkojalostusta luonnosten loputtomassa jonossa.

Taisin jo edellisessä postauksessa vihjatakin että on ollut touhua... paskan marjat, vastuksia on ollut ja raskasta aikaa. Nyt on hetkellinen rauhan aika. Kaikki mitä tähän hätään on tehtävissä on tehty ja nyt vaan rukoillaan, rakastetaan ja toivotaan parasta.

Ei täällä nyt kukaan juuri kuolemassa ole. Enää. McGyver sairastui. Vakavasti. Olen viime viikot taistellut sekä vaimona että valtakirjalla perusterveydenhuollon, työterveyshuollon ja sosiaalitoimiston kanssa. Koville otti, mutta sain mitä oli tarvis, McGyver on hyvissä käsissä ja turvassa. Ainakin tovin, pari viikkoa.
Rukouksia otetaan vastaan.

Liskonainen puolestaan opettelee yksinhuoltajan elämää. Sehän me jo tiedetään että kodinhoito ei ole lempipuuhaani, siksipä McGyver on ne hommat huolehtinutkin silleen luonnikkaasti. Se tykkää siitä.

En mitenkään lupaa katteettomasti kohentaa tapojani Liskolandian päivityksen suhteen. Nyt mennään näillä. 

Onneksi pientä tekemistä on kaiken aikaa vaikka olenkin vaalikaranteenissa. Aamutuimaan menen puhumaan Eläkeliiton väelle AVH:sta, torstaina kokoonnumme oman päävikaisporukkani kanssa valmistelemaan kerhomme kolmivuotistapahtumaa ja tietenkin on niitä ehdokasrientoja.

Mutta nyt vetäisen iltanapit yrttiteen kanssa naamariin ja kaivaudunn pesääni elukoitteni kanssa. Ne tietävät että nyt on mamilla vähän rankkaa, ne osaavat hellästi minua hoitaa.

Muistakaa käydä äänestämässä. Ennakkoäänestys alkaa jo huomenna (17.10.)


6 kommenttia:

 1. Voimia ja rukousia jaksamiseen.

  VastaaPoista
 2. Rukoilen puolestanne! Toivotan paljon voimahaleja. Elämällä on aina takataskussa raskaita aikoja. Nojaa hetken tähän, olkapäähäni.

  VastaaPoista
 3. Rukouksia ja isoja voimahaleja!!! <3
  Pikaista kaikkien asioiden paranemista!
  OOT RAKAS!

  VastaaPoista