maanantai 18. huhtikuuta 2011

Väsynyt mutta onnellinen

Vanha ja osin loppuunkaluttu fraasi, mutta ah, niin totta tänään.

Minulla on ikioma loistava kansanedustaja. Aino-Kaisa sai huikean mandaatin seuraavaksi neljäksi vuodeksi Arkadianmäelle. Kansan luottamus A(väliviiva)K:aan oli selvä ja mieltä nostattava. Kaikkiaan 4009 ääntä näin suuressa ja repalaisessa vaalipiirissä on mahtava saalis. Eikä tyttö tullut valituksi kaulanmitalla vaan huimalla äänierolla seuraavaan. Onnea Aino-Kaisa! Ja suurkiitos kaikille Aikkua äänestäneille!

Muilta osin vaalien tulos on kyllä järkyttävä! Hallituksen muodostumista on todella jännittävää seurata. Kuinkahan Jyrki-Boy siinä onnistuu, jää nähtäväksi.

Tänään kertaan vielä eilisiltaa ja tuloksia tämän viikon paikallislehteen muiden arkisempien juttujen lisäksi.

Ja minulla on OMA puhelinliittymä ja OMA laajakaistaliittymä ja posti tuo vielä muita heepeleitä mausteksi ensi viikolla. Niin ja sitten on se OMA kotivakuutus, jota ei olekaan pariinkymmeneen vuoteen ollut, kun tässä maassa ei luottotiedottomalle sellaista myydä. On silleen aikas paljon turvallisempi olo.

Täältä tähän tällä kertaa.

5 kommenttia:

 1. ONNEA omista liittymistä! :)
  Ja siitä kotivakuutuksesta.

  VastaaPoista
 2. Onnea hieno asia saat olla taas kokonainen tasa vertainen kansalainen. Vaikka ei se kyllä tunnu heikkoa olevan kohdallasi kun seuraa sinun kaikkea tekemistä mihin osallistut. Mutta niitä tekeviä ihmisiä tarvitaan tässä maassa.
  Onnea vielä uutterasta vaalityöstä, vaikka oli jalkan kivut haittana.

  VastaaPoista
 3. Vau! Siellä on vallan hurjistuttu hankintoihin! Arvaas, kellä sydän syrjällään, kun ei sitä kotivakuutusta ole...

  A-K:N läpimeno oli positiivinen pisara tässä aallokossa, pelottaa mitä tuleman pitää. saas kattoo ny.

  HannaHoo

  VastaaPoista