tiistai 5. huhtikuuta 2011

Ihan vähän lisää...

...kuulumisia.

Hanni-kulta on vissiin sen verran toennut matkailunsa tuomasta taudista, että kykeni jo kyselemään kinttuni vointia.

Itse luu on hyvä ja kivuton, mutta kipsin sisältä paljastui aivan järjettömän ärtynyt ja turvonnut nilkka. En voi mitenkään käsittää etteivät kiukustuneet pehmytosat parane tai edes yhtään rauhoitu viiden viikon kipsiloman aikana. Eikä sillä oikeesti voi kävelläkään. En siis pääse sitä enempää rasittamaan. Kun se ei siedä varaamista. Se nilkka siis.

Pariin kertaan oli lähdettävä liikenteeseen, joten puin jalkaani active-ancle -tuen, jota ketunraudoiksi myös nimitän. Eipä se kipua helpota, mutta eipähän lipsu eikä katkeile. Vaan nytpä istun taas kiltisti Meyran sylissä. Enkä kävele. En. Ehkä ensi viikolla sitten.

Eikä nyt jutututa enempää. Normityöt ja tulevat vaalit ovat uuvuttaneet minut jotenkin liiaksi. Huomenna on kuitenkin kelattava itsensä lautakunnan kokoukseen.
Ja puettava Kukkahattu päähän. Pukekaa tekin. Vaikka ennakkoäänestysretkelle.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti se paranemiin lähtis ny hyvin käyntii ja pääsisit takas tanssilattialle! ;D

  VastaaPoista
 2. Ei tässä voi muuta sanoa kuin että voi perse. Nokka tarttuu ja pyrstö tarttuu, yks kohta paranee ja toinen prakaa. Mutta luotan että loppukin paranee, selvisit sentään ilman leikkausta. Ja toivottavasti saat korvausta, pakkohan se on lain mukaan (?)

  VastaaPoista
 3. Lisäys: ai niin, mun vatsa on ihan oikeesti tähystetty niin ettei annettu edes rauhoittavia tai puudutettu kurkkua. Senkin takia naurattaa nielunäytteen kammottavuus... no, oli se tähystyskin aika kejua :(

  VastaaPoista
 4. kuule HANNI:
  erittäinkin astmaatikoille nielun kautta tehdyt tähystykset ovat vaikeita. minuthan tainnutetaan aina ennen toimenpidettä. ei voi mitään, silleen on Luoja nämä asiat laittanut.

  ja jalka muistuttaa kongonperunan ja rosamundan risteytystä jos sillä erehtyy yhtään tallustamaan. PAH.

  VastaaPoista
 5. Nyt sain vision tuosta perunajalasta :-O Mahtuuko varpaatkaan sinne sekaan?

  Ja tuota astmaseikkaa en edes ajatellut tähystyksessä, olin aivan hermona jo ajatuksesta, että putki työnnetään nieluun, ja onneksi en tajunnut miettiä tukehtumista, ainoastaan oksennusta :/ Mutta silloin ei astma ollutkaan pahana, ja lääkäri kyllä tiesi, että mulla sellainen on. Sanoi ennen tähystyksen aloittamista, että keliakia on todennäköinen, koska mulla ne kaksi muuta rinnakkaissairautta jo on. Väitin vastaan. Ja hävisin :)

  Pitäisköhän sun sinne lääkäriin.......?

  VastaaPoista
 6. varasin tänään ajan lääriin. se on heti ens viikon perjantaina. lindanpäivänä, 15.4.

  hoitsu kyllä kehotti tulemaan päivystykseen, johon vastasin että vain ambulanssilla ja sen olen jo tehnyt.

  VastaaPoista