perjantai 15. huhtikuuta 2011

Puhtaat paperit

... ja puhtaat ikkunat. Ne viimeisetkin.

Kongon-rosamundakin alkaa muistuttaa lääkärikirjan ohjeistusta ihmisen alaraajasta.
Vielä on edessä muutamat treffit fysioterapeutin kanssa, mutta sehän on vaan hyvä juttu. Tänään Elina-lääri lähetteen kirjoitti.

Kuopus sen sijaan on ostanut uuden vanhan auton ja koska käytössä ovat minun 70 bonustani, tarvittiin taas äippää. Ja kun soittelin vakuutusasioissa vakuutusyhtiööni sain sellaista palvelua etten olisi osannut toivoakaan. Sen lisäksi vakuutustätsy, Tarkiainen muuten nimeltään, totesi asioiden olevan kunnossa. Kun siis vanha vanha auto on myös olemassa, mutta ei ajossa, piti vanhat bonukset siirrettämän siihen uuteen vanhaan autoon. Ja koska edelliskerralla piti maksaa vuoden vakuutusmaksu ennakkoon, kun ei ollut luottotietoja, ryhdyin tietty kyselemään että minkä verran pitää maksaa ja mistä vakuutuksesta??? Tätsypä sanoi että he aina ihan ensimmäiseksi tarkistavat jo puhelun aluksi luottotiedot ja että minulla ei ole merkintöjä.

MINULLA EI OLE MERKINTÖJÄ LUOTTOTIEDOISSA!!!

Kuulkaa, itku pääsi ja kaikki ihokarvat nousivat pystyyn, niin käsivarsissa, päänahassa kuin selässäkin. Ja rintaa rusensi. Tovin kesti tajuta koko asia. Yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen olen puhdas. Yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen voin hankkia oman puhelinliittymän ja oman laajakaistaliittymän ja oman....
Eihän se tietenkään tarkoita sitä etteikö vielä olisi vajaaksi vuodeksi maksettavaa ulosottoon, mutta ne eivät enää vaikuta luottotietoihini.

Muistatteko kun kutakuinkin vuosi sitten kirosin sitä yhtä edesmenneen yritykseni velkojaa joka oli pantannut saamisiaan ja lykkäsi ne perintään juuri kun oli enää yksi maksu jäljellä? Nyt nekin ovat poissa kuvioista. AAAAH!!!!

En nyt malta muuta, jatketaan vaalien jälkeen, josko senttarinkin vauhti hetkeksi hellittäisi.

Edit Piaf kuiskutti ton korvaan kauppareissulla että nyt kun sulla on luottikset kunnossa, saat vihdoinkin sen kotivakuutuksen.... Ja sitten se soitti uudestaan sinne vakuutusyhtiöön ja siellä vastasi sama Tarkiainen, joka myhäillen teki sille sen kotivakuutuksen... Enkö mä ollutkin viksu!

8 kommenttia:

 1. Voi että, mullakin nousi ihokarvat käsivarsissa pystyyn. Mahtaa tuntua hienolta!! Ja kohta kaikki loppukin paska ohi. Onnea melki-kalju-Hannilta :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, upeaa, keventävää!

  VastaaPoista
 3. Oi ONNEA rakas!!!
  On satasaletisti upea tunne! Ihanaa!!! VAU.

  VastaaPoista
 4. Miten hienoa! Voi vain kuvitella sen tunteen, kun kiviriipat olkapäiltä putoaa! =D

  VastaaPoista
 5. Onnea viimeinkin! Ihanaa pääsiäistä ja kevättä, terkkuja Riihimäeltä toivoo Sari

  VastaaPoista
 6. Ihana se luottotietohomma!

  Mut ihan OT: MIKÄ IHME ON TUO PERSUJEN VOITTOKULKU???!!! *tähän sata itku- ja kauhuhymiötä*

  VastaaPoista
 7. Hiphei, ja onnea! Mulla taitaa olla vuosia tuohon matkaa...

  Kongonrosamundasta siis tulossa Lapin puikula, hyvä juttu, pääset sieltä kesäksi tolpillesi!

  Leeviltä terveiset, ruokaa riittää ja pehmeellä nukkuu.

  HannaHoo

  VastaaPoista