perjantai 14. toukokuuta 2010

PIM: Valmis!

On sitten tämänkin vuoden kylälehti vihdoin tehty.
Ei se toki valmis vielä ole. Sen on matkattava ensin Tampereelle, josta se palajaa tuota pikaa takaisin kuljetusfirmojen toimesta. Menomatka sujuu sukkelasti ilmojen halki FTP:llä, eiköhän koko pino ole takaisin -liäisissä viikon sisällä.

Eikä nyt ole enää niin kovin paha ollakaan. Kortisoni tekee ihmeitä. Ja se olikin ihan paikallaan tänä vuonna. Henki ei pihise likikään pahasti, suuri osa nivelistä ja turvonneista pehmytosista alkaa muistuttaa lääkärikirjan kuvitusta, siis normaali-ihmisen osia. Nukkuminen alkaa vähitellen sujua. Vielä kun viikon verran nakerran niitä tabuja, saatan olla ihan kesäkondiksessa.

Ensi viikko onkin näemmä aikas vilkas. Maanantaina julkistetaan oikein virallisin menoin "suuri nuorisotutkimus", jossa ennakkotietojen mukaan tämän pitäjän nuoriso on ihan tyytyväistä eikä pahemmin kaipaile mitään. Antaas kattoo.

Tiistaina pitäisi ollakin taas useammassa paikassa yhtaikaa, keskiviikkona on pakko alkaa paneutua puoluekokousasioihin ja kerrata uutta periaateohjelmaa. Jossain välissä saan kuulemma täyttää ensi ja vielä seuraavankin lehden miten parhaiten taidan. Onneksi varsinkin siihen parin viikon päästä ilmestyvään kesänumeroon on jo juttuja lakkarissa.

Valoisammalta näyttää myös se että parikin potentiaalista talovanhusta on kiikarissa. Varsinkin toinen niistä on kovin houkutteleva, hyvät piharakennukset , iso tontti EIKÄ YHTÄÄN naapuria. Pitäkääs kuulkaas nyt peukkuja kovasti!

Koska olen tänään kimmonnut sangen varhain sängystä, pinnistellyt sen erityisen pahasti tökkineen aviisin kasaan, olen aikas väsynyt. Silleen mukavasti. Luulisin että ensi yökin menee suloisesti uinuen. Silti pompin täälläkin ilosta, jonka Ofelian ja Hamletin pikkuinen prinsessainen sielussani viritti. Onnea ja siunausta koko perheelle. Huomenna on aika lähteä luutatarvikemetsälle.

2 kommenttia:

  1. Peukutan täysillä, että saatte haluamanne talon kodiksenne :-)
    Puhtia ensi viikon rientiohin!

    VastaaPoista
  2. Peukut nousi pystyyn, ja varmuuden vuoksi isovarpaatkin hieman.

    VastaaPoista