maanantai 29. maaliskuuta 2010

Hiljaisella viikolla

Tänään oikeastaan aika kohtakin, tuossa viisi minuuttia yli puolen yhdeksän siirryn uudelle vuodelle. Stansta-kulta jo ehti toivottamaankin tuonne edelliseen postaukseen.

On vähän halju olotila. Neljän vuoden työrupeama ja sen tuoma vastuu on takana. Jos nyt ei iäksi, niin ainakin vuodeksi tai pariksi. Eilen minulle valittiin seuraaja. Siis uusi kyläpäällikkö tähän kylään.

On sellainen henkisen krapulan tuntu, on vaikea ymmärtää että se ihan oikeesti on nyt ohi ja toisissa käsissä. En näemmä osaa sittenkään sitä selittää, mutta nokkelampi lukija takuusti hiffaa mistä on kyse.

Huomenna on heti aamusta uusi jännäyksen paikka. Neurokirurgi on viikon verran syynännyt aivojani ja huomenna siis on tuomion paikka. Todennäköistä on että pommi siellä pötköttää ennallaan ja kaikki on siltä osin hyvin. Toisaalta olisi aika kiva uutinen jos tekniikka olisi niin paljon kehittynyt että päähäni voitaisiin turvallisesti lähettää pomminpurkuryhmä. Siihen olisin kyllä valmis vaikka ihan heti. Jäisi luullakseni jokaisen päänsäryn, huimauskohtauksen ja maailman keikahtamisen säikkyminen uuden räjähdyksen pelossa.
Mutta katsotaan.

Kovin pitävät kovaa hintaa ihmisen aivoilla. Saisin ostaa cd-levyllä kuvat aivoistani 30 eurolla. KOLMELLAKYMMENELLÄ eurolla! Tajutonta. Aion silti ostaa nuo viimeiset kuvat. JA näyttää ne kaikelle kansalle. Ainakin teille lukijani.

Viikon työt on tehty tänään ihan virka-ajan puitteissa. En tohtinut ottaa huomista luentotilaisuutta raportoitavaksi, tiedä kuinka siellä läärissä taas väsyn. Perjantaina ajattelin leipoa taas pitkästä aikaa. On nähkääs taas lankalauantai ja pitäjämme punaisella torilla Lankalauantain markkinat ja Liskonaisen on tietenkin maallistuttava aatteen nimissä jakamaan poliittista ilosanomaa kansalle. Sen Velhon keittiön kanelipitkon säestyksellä.

Pääsiäinen vietetään rauhaksiin muilta osin kotosalla. McGyver täyttää sen viiskymppisensä, emmekä juhlakalun vaatimuksesta sitä mitenkään noteeraa. Kuulemma.

Ja lopuksi viikon kevennys:

Ei nyt tule mitään kevennystä. Yksikään kuva ei suostu siirtymään tänne vaikka puhuisin kuinka kauniita, rohkeita tai viisaita.

Ihmetellään Aapoa toisemman kerran.

11 kommenttia:

 1. Tännekin vielä: OIKEIN IHANAA ILTAA SANKARITTARELLE !!! Olet ♥ !

  VastaaPoista
 2. http://stansta.ajatukseni.net/2010/03/29/liskonaiselle/

  VastaaPoista
 3. Ihana rakas siskoseni, tuo kevennys jätti mielikuvitukselle varaa. Laitoin juuri Katille viestiä, ja huomasin, että onneksi olit ehtinyt ensin. Jos et olisi ollut telepatiassa kanssani, olisin laittanut sinullekin viestin. Ihanaa kun olet olemassa, jaksaa jälleen. t. ottoKristiina

  VastaaPoista
 4. :D Onnittelut ja tosiaan, jättää kyllä Aapo-kevennys tilaa mielikuvitukselle:) Kuvaa odotellessa!

  VastaaPoista
 5. Huhuuu... Liskonainen.
  Pääsiänen tulee kiireellä, naapurissa käyn avustamassa päivittäin, siellä on saattohoito menossa. Torstai aamuna anoppi pitää lähteä hakeen Orimattilasta meille.
  Nyt en kerkee sinne torille niin mukava kun olisi siellä käydä.
  Vietetään hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa onnea, kuten Esikoinen toivotti pienenä poikana. Taidatkos paremmin sanoa.

  Jaa, että sitä pitää todistaa aivot omaavansa ja kuvat lunastaa? ;)

  Hanna

  VastaaPoista
 7. Se on totta että henkinen "lopahtaminen" tulee jonkun asian päätyttyä, tiedän sen.. Enkä puhu nyt mieheni kuolemasta.. Halauksia ja voimia <3

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea synttäripäivänä! Ja myös McGyverille onnittelut, vaikka ei synttäriä vietäkään. :-)

  Huisaa päästä näkemään aivojen kuvia. Jään odottamaan.

  Voit ryhtyä odottamaan postipaten soittoa huomisesta alkaen, kotiin kannettava taitohaastepaketti lähti tänään liikkeelle...

  VastaaPoista
 9. Onnittelut täältäkin!
  Vaikka myöhäiset.

  VastaaPoista
 10. Onnea multakin! Tuo hauskaa onnea oli hyvä!

  VastaaPoista
 11. Myöhäiset synttäri Onnittelut täältä Pohjolasta!

  VastaaPoista