keskiviikko 25. elokuuta 2021

Outoja arvoja

Hmm.
Elokuu on ollut poikkeuksellisen tiukka noin taloudellisesti. Tää jatkuva ramppaaminen sairaaloissa ja lääreissä ja kuntoutuksissa ynnä iso kassillinen lääkeaineita ihan vaan henkensä pitimiksi käy väliin kohtuuttomiksi kuluiksi.
 
Älä nyt vaan tule neuvomaan sanallakaan toimeentulotuesta tai mistään sellaisesta.
 
Vaan tää ei ole varsin pointti nyt. Ällistyksekseni huomaan että mun eri aikavyöhykkeillä sinkoiluni aiheuttaa jonkinmoista epäsäännöllisyyttä niiden lääkkeiden ottamisessa. Ei voi ottaa jos ei ole hereillä säädettyyn aikaan. (olen jo kokeiluluontoisesti laittanut herätykset varuilta juur niihin kriittisiin kohtiin, mutta kun mä nukun, mä nukun koomanomaista unta vastineeksi pitkille pääosin kivuista johtuvivlle valvomisjaksoille. Ei ollut isommin apua niistä herätyksistä)
 
No, hokasin tässä juur äsken että oli inskat kahdelta päivältä ottamatta. Kiiruusti piikkiä sormeen ja jännityksellä venaamaan kuinka hirveät lukemat taas olis tarjolla.
Suuri oli ällistys kun näytössä luki 10,2.
 
Se on kuule kokolailla passeli iltalukema tunnin kuluttua päivän pääateriasta. Itse asiassa vain muutaman numeron korkeampi kuin tässä muutamaan aikaan.
 
No mites nää asiat sit toisiinsa?
No siten että kun ei ole rahaa, ei tule syödyksi mitään typerää eikä varsinkaan liikaa kerralla.
 
Nytkin loihin "spaghetti carbonaraa": täysjyvänauhanuudelia (löyty vielä yks kiekko pussinpohjalta), punasipulia, suppiksia (Pirkko ❤), vähän yrttejä parvekkeelta, mustapippuria ja loppusilaukseksi kananmuna. Rasvana neitsytoliiviöljy ja lopuksi revin juustoksi viipaleen sitä muoviinpakattua cheddaria, kun sitä vielä oli tähteellä.
 
Onhan se ihan kivaa että arvot asettuu hiljalleen lääkärikirjan ohjeenmukaiseen järjestykseen.
 
Eikä mun suippopaprikat mitään suippopaprikoita tänä vuonna, ihan tulee tavallisia. Mitä lie hyrbidejä oli ne suippiksen siemenet jotka suippopaprikasta kuivatin keväällä...
Ihan ovat selkeitä pallomaisia paprikoita nämä. Eikö olekin?

4 kommenttia:

 1. Niinpä niin --- seurailen eloasi täällä ja facessa...en lähde neuvomaan en. Sait tavallisia paprikoita suippojen tilalle. MUlle tuli outoja keltaisia Teddy Bear auringonkukkia vaikka piti tulla matalia viininpunaisia, auringonkukan näköisiä ja piti tulla myös oranssejakin...kaikkea muuta. En olisi hämmästynyt vaikka olisi tullut niistä pusseista sikakin säkissä.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva taas kuulla sinusta. Tarviaakin poiketa tontillasi.
  Joo, olin vähän pettynyt ja ylen hämmästynyt tuloksesta. Siis tästä paprikatouhusta. Jotain hyrbidejä niitten kaupan suippisten on täytynyt olla kun itte hedelmästä siemenet otin ja lykkäsin multiin.

  Toisaalta yhtenåä vuonna Kankaanpäässä olin kylvin pikkuauringonkukkaa, korkeus 70 -100 cm. Syksyn tullen korkein pyrki ikkunasta sisälle: korkeus 315 senttiä. Taidankin etsiä ne kuvat...

  VastaaPoista
 3. Luettu. ;)
  Mä tulin kopsaamaan blogisi osoitteen ja lisään sen NYT StanstaLandian palkkiin.
  Kiitos pitkästä puhelusta!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jostain kumman syystä pääse nyt lisäämään listaan siten kuin olen aiemmat laittanut, pöh. Kokeilen myöhemmin uudestaan...
   Mukavaa maanantaita!

   Poista