maanantai 18. tammikuuta 2021

Jotkut päivät vaan on ❤ ja toiset ei sit mitenkään.

 

Niitä toisia piisaa suhteellisesti ottaen noin 112 -kertainen määrä ja mieluiten peräkkäin, níin että se viimeinenkin hermo on lähestulkoon rispaantunut herkiksi hahtuviksi.

Juur kun voimat on niin lopussa että mittailet toiveekkaana miten ja minkälaisina paloina saisit itten huuhdotuksi vessanpytystä Itämereen tapahtuu kummia.
 
Niinku soitto Kelaan.
 
Ekaks tietty ne alkulöpinät ja numeroleikit, henkisesti ihminen on jo orientoutunut jonottamaan ja kiukustumaan perusteettoman pahasti odotellessaan.
 
- Kelan kiireelliset asiat (tai jotain sellaista) N. hyvää huomenta. Tuskin oli nauhoitettu pölinä vaiennut.
 
Mun asiani oli pitkä ja vähän mutkikaskin, mutta kuin se sit siinä selvis noin 89 prosenttisesti. Ekan puhelun aikana. Sit tä N. soitti kohta takas ja selitti saamansa ylemmän tahon ohjeet mulle ja sit juteltiin kaikenlaista mun viimekesäisestä kuolemasta lähtien. Ja konkurssit ja avioerot ja yllärihäädöt ja... Sit soitti vielä ehtopäivällä toinen täti joka lopulta oli selvittänyt sen viimeisen 11 prosenttia asioista.
 
Niin mä onnellisena saan loput lääkkeet ja fyrkkaa kuukauden kelamatkoihin ja sen toimeentulon alijäämän.
 
Ylihuomenna.
 
Ihanhan tuo on pilalle menossa koko Kela kun tuolleen joutuu ihminen päivänsä aloittamaan.
 
 
Eikä ihan vähäinen asia ole sekään että yhtäkkiä mulla onkin kaks vakituista avustajaa - tosin vielä vapaa-ajan avustajaa mutta tuleepa tuttu ja hyväksi havaittu ynnä kovin samanlaisella aivovärkillä ja huumorintajulla varustettu apuri tästedes mun kanssa lenkille. Ja KUN mä saan sen kotiavun nää molemmat haluaa olla siinäkin mun avustajia.
 
Nyt olen ihan äimänkäkenä.
Viikkojen odotus, kokeet, kuvannukset sun muut tutkimukset on ohi ja ens maanantaina alkaa tuomion kellot kumista.
Stressinki päättyi ja on vaan uupunut mutta onnellinen fiilis.
Kyllä se taivaanisä mua sittenkin rakastaa ❤
 
Kuvakevennyksenä roskiksesta löytynyt pöytälamppu. Eipä ole ihme että maailma hukkuu paskaan kun tälleen viskotaan käypää tavaraa mäkeen. Tääkin tarttee ihan snadisti sähkärin apua ja vot.
 
 
 
 Tämmösen kaunoattaren joku mäkeen nakannut. 
Avustaja sen mun pyynnöstä pyydysti talteen.
 
 
 
 Vähän tarvitaan varaosaa ja sähkärin apua, liekö ollut perheneuvottelulla osuutta asiassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti