tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tärkeä tiedote

Juu, juu, tiedän.

 Tärisette ihan täpinöissänne päästäksenne lukemaan juhannustarinoita, mutta niitä ei nyt tule.

Tänään ollaan täällä liskolandiassa pidelty kesän ensimmäistä ukkosta, oikein kaksin käsin. Ihanaa. Akoi olla jo maanantaina aikalaisen ahdas olo. Minä kun reagoin vuosi vuodelta näihin ilmanmuutoksiin aina vaan herkemmin.

Juhannuksesta sen verran että Suhonen kävi tutustumassa naapuriin, Junnulaan,  missä juhannusseurueemme jalkapallofanit  nauttivat televisiolähetyksestä. (tähän luolaanhan ei telkkari oikein mahdu).

Suhonen? Suhonen on toinen siileistämme, ne haahuilevat tässä talomme ympäristössä ja varsinkin Suhonen jättää tilavan väylän merkiksi liikkeistään, ainakin kukkapaenkkiini. Suhonen on aika iso. Ei mahdu kokonaisena keskivertopaistinpannulle. Esimerkiksi.

Mutta nyt Suhonen repäisi juhannuksen kunniaksi ja tuli oikein kotikäynnille. Eikä kellään tietenkään ollut kameraa, edes puhelinta hollilla.

Mutta varsinainen asiani on tiedottaa tärkeää:

Rakas blondimme Stansta on muuttanut. Siis siirtynyt Ajatuksista tänne bloggeriin. Yhteiset lukijamme tietävätkin että Ajatusten kanssa on ollut  tuskaa, sinne ei pääse sen paremmin lukija kuin itse bloginpitäjäkään. Siispä tässä rakkaani uuden kodin osoite

Ja blogin nimi on, kas kummaa:


Menkääpä sukkelasti tutustumaan keskeneräiseen kotiin, kyllä se ulkoisen muotonsa aikanaan löytää, tärkeintä on että rakas Stansta siellä vartoo visiittiä ja kertoilee kuulumisiaan.
No, menehän jo...

3 kommenttia:

 1. Kiitos rakas linkityksestä!!!

  Mua niin jurmii se ajatukseni.net! Ajatteles jos sinne ei enää pääsisikään ollenkaan!?! Pelkään pahinta, mutta yritän olla optimistinen...

  (Mulla on Suhosesta kuva, joskin tärähtänyt. Voin laittaa StanstaLandiaan?)

  VastaaPoista
 2. Minäkin reagoin ukkosiin. Yleensä päänsäryllä. Ja kaikenlisäksi pelkään ukkosta. Ihan hirveesti! Onneksi ei yhtään ukkosta vielä tälle kesälle!

  VastaaPoista
 3. ukkonen kahdestaan kuulostaa romanttiselta

  VastaaPoista