maanantai 10. lokakuuta 2011

Hassuja juttuja

Edit Piaf: Minusta tämä postaus näyttää esikatselussa kummalliselta. Luulen että Liskis on joko opetettava käyttämään tätä uutta työkalua tai sitten se on pakotettava entiseen, yrittäkää nyt saada jotain selvää. Jookosta?


Kappas vaan, olen sittenkin jotain nappia painanut kun tämä editori näyttää hassulta. Mutta ei se onneksi (kai?) näy sinne näytön toiselle puolen...

Mutta sepä ei ollut varsinsainen asiani. Eikä oikeastaan mitään varsinaista asiaa, kerronpahan muutaman sattumuksen viime ajoilta. 

Olemme viime aikoina majailleet vallan erihuoneissa McGyverin kanssa. Ihan siitä syystä että olemme yskineet ja sen seurauksena kuorsanneet niin mahdottomasti ettei kummankaan vieressä saata kukaan nukkua. Päiväksi tietty paketoin sohvaa vähän pienemmäksi, mutta tällä kertaa se jäi vaiheeseen kun arvokkaat naiset  asettuivat kauneusunosilleen...

 Tästäpä tulikin mieleen taannoiselta Turunreissulta majoittautuminen. Olin kiireissäni ynnä hatarapäisyyksissäni unohtanut ennakkoon varata yhden hengen huoneen. Jos en voi puolisoni kanssa viettää yötä samassa huoneessa, miten voisin  yöpyä vieraan ihmisen kanssa PARIvuoteessa?

Noh, sovittelunohjaajani Ansa-ihanainen ryhtyi hommiin ja  respasta kyselemään sijaa liikuntavammaiselle (ei kehdannut sanoa että se kuorsaa niin...). Ei ole yhtään vapaata huonetta, ei.  Kotvan vänkäämisen jälkeen nokkela respantyttö tuumasi että onhan heillä tilaussaunan kabinetti, kelpaisikohan se..? Tila tarkastettiin yhdessä Otto-Kristiinan kanssa ja havaittiin hyväksi ja varmistettiin vielä että tosissaan osaan ja pääsen pilttuuseen omin voimin rollaattorilla (Targa).

Niinpä vietin laatuhotellissa yöni saunassa. Siis siellä kabinetissa, käytössäni olivat kokoustekniset laitteet, huikea ilmastointi ja täydellisesti sijattu vuode. Sinne vaan hipsin jatkoilta vaihtokalsarit, hammasharja sekä uimuli kainalossani ja niin saimme kämppäkaverini kanssa molemmat nukkua yömme rauhassa.
Sanoisin että palvelu pelasi!

Ja tämä hassun näköinen kuva on ensiyritelmä uuden kamerani panoraamatoiminnosta. Sanoisin että jonkin verran on ehkä harjoiteltava että tulos olisi edes joten kuten kohdillaan. Vai mitä luulette? Tämähän on siis vääristynyt kuva takapihastamme, näyttää ihan "väärän vänkyrältä talolta".

Toisekseen McGyver oli käyttänyt visakorttiani automaatilla ynnä unohtanut kortin sinne. Siis automaattiin. Pankista sitten soittivat että täällä tämä nyt olisi. Osasin sentään mennä oikeaan rahalaitokseen kyselemään korttiani, kas kun suomalaisen lehmäpankin kortti oli ujuttanut itsensä pohjoismaisessa omistuksessa olevan laitoksen automaattin.  Kaikki  kävi ihan hyvin, sain ruinatuksi ylimääräisenä jäsenetuna uuden ja ehyen lompakonkin. Mutta poistuessani paikalta ovi pahalainen puraisi palan nilkastani, juuri akillesjänteen vierestä palan pois.                             

3 kommenttia:

 1. Auts, toi on kipee!!
  Mut ihana kuva nukkuvista neidoista.

  VastaaPoista
 2. Autsautsautsauts, hui, karseen kipee varmaan toi sun kantapääsi. Joo se saunatila oli tosi hieno, palvelu pelasi ja mitä vain, että otto-isosiskolla on hyvä olla. <3 t. otto-Kristiina ps. sain tänään tietää, että selkä on romu, siis mulla ja odottelen magneettikuvaukseen pääsyä

  VastaaPoista
 3. Oi hurja kun kipeen näköinen nilkka!!! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista