tiistai 16. elokuuta 2011

Syysvimma

... kostautuu.

Minulla on koululaisflunssa. Kurkkukivulla ja nuhalla. Ei kuumetta. Ainakaan mittarin mukaan, mutta olo on onea. Eikäs ole mikään konsti meikäläisen saada koululaistautia, niitä nuoria ramppaa ympärillä kaiken aikaa ja kun McGyver otti vielä matikanoppilaan, on kaikki mahdollista.

Leikittiin tuossa viime viikolla kotia täällä Liskolandiassa, niin kuin taisin jo mainitakin. Esimerkiksi niistä kaapeista kirjoitin. Että vietän jouluni niissä. Tällaisia niistä tuli:


Yleensä ihmisillä on maustehylly keittiössään. On minullakin. Mutta sen lisäksi tässä Velhon keittiössä on myös maustekaappi. Ja toinenkin. Sitten ovat tee- ja kahvikaapit sokerihyllyineen. Ja nestemäisten mausteiden kaappi, siellä asuvat myös riisit ja pastat. Nestemäiset ovat siis öljyjä ja etikoita ja sen sellaisia, viinakaappi on ihan erikseen. Tuo kuvan kolmas hylly alhaalta on teehylly.

Tässä omituisen epäselvä kuva maustekaapista. Huomatkaa että kaikkien kaappien ylähyllyt ovat tyhjät, en yletä niille eikä McGyver anna nousta talousjakkaralle.

Kasvikset voivat komeasti. Niille tehtiin (McGyver teki) kasvislamput. Samoin kaikille ikkunoille tulee ikkunalaudat, niiden kiinnikkeet ovat jo paikoillaan, vain uudet matti-laudat ovat vielä sahalla.

Tämäkin on näemmä kovin suttuinen tämä kuva, mutta tällaiselta näyttää kun katsoo keittiöstä olohuoneeseen. Ja nuo vasemman reunan traakit ovat näin komeat:Eivätkä uudet perheenjäsenemmekään komeudessa jää pahasti jälkeen.

Kaikki siis mahtuvat sulassa sovussa ruokailemaan yhteiseltä kupilta, toki niitä yhteisiä on nyt useampi ja ruokailuvuoroon mahtuu vain kaksi kissaa kerralla. Tuo selin häntäänsä roikottava on Hugo, se on aika pehmeä kissaksi. En ole aiemmin nähnyt että kissan KAINALOläskit hyllyvät juostessa... Niilo on jo syönyt. Puntari väittää että nuo uudet ovat viiden kilon könttejä, entiset painavat suunnilleen kaksi ja puoli kiloa kappale. Meillä on siis viisitoista kiloa kissanlihaa.

Muuten menee mukavasti.

Tänään Päivän Sana on sattuvasti Herran siunaus. Otetaan se nöyränä vastaan.

5 kommenttia:

 1. Pakko oli suurentaa viimeinen kissakuva, kun ihmettelin tota häntää, ja aks, ei se ollutkaan niin pitkä, vaan tuo kahva näytti pikkukuvassa valkoiselta hännänpäältä.

  Kotileikit on kivoja, kunhan inspis iskee. Kesän huviksi roudasin koko olkkarin uuteen järjestykseen, kirjahyllyn, sellaisen jossa oikeasti KIRJOJA, tyhjennys ja siirto ei ihan helppo nakki.

  Pitäisikin laittaa mausteet järjestykseen tässäkin huushollissa.

  HannaHoo

  VastaaPoista
 2. Todella siistit kaapit ja alahyllyllä tutun näköinen huhmari. :) Pitäisi hankkia "molempiin koteihin" lisää mausteita.
  Mä yritän neuvotella joku päivä sen T**un kanssa, että jos voisi postittaa jotain niistä yrteistä sulle...

  VastaaPoista
 3. Heh, ainaki osittain meil on samallai huonejjärkkä ku liskolandias. Kaikkee sit havaittee ku liikkuu plokistanias... :)

  VastaaPoista
 4. Upean näköiset hoitokissat! :) Hmmm, Kollollakin hyllyy jotakin kainaloissa. :D

  VastaaPoista
 5. Mää vaan tyhjennän täällä, en yhtään järjestä.

  Ja kyllä me päästään halaamisetäisyydelle. Viimeistään kun tullaan sinne suunnalle mökkeilemään syksyllä.

  VastaaPoista