keskiviikko 10. elokuuta 2011

Eläkeliittoa, sydäntaustisia kulttuuria ja kissojaKuinkas muuten!

Viime postaukseen liittyen kerron että Niilo, Eno-Eunukki ja kasvinkumppaninsa Hugo-täti muuttavatkin Liskolandiaan seuraavaksi vuodeksi. Juu, kyllä muuttavat.

Tässä talossahan jakaa elämän kanssani Kissanvihaaja I Suuri, se McGyver. Ei siedä kissoja, ei ollenkaan. Pari Poikkeusta ovat tehneet Ystävällinen Haamumme Casper, ja Onerva, joka on siis tykkänään ja kokonaan McGyverin kissa. Myös omasta mielestään. Siis Onervan. Tytti tuli taloon kun Kissanvihaaja-McGyver halusi Cassu-vainaalle seuraajan Onskun seuraksi. Ja nyt tulevat nämä kaksi sankaria.

Hugo-Täti on vankkaa loppilaista navettakissa-aatelia ja kasvattanut mm. Onervan sisaruksineen. Kirppu-Äippä salli mieluusti apuvoimat kohtalaisen villin kuusikkonsa paimentamisessa. Jotkut ovat jo Niilo-Enoon tutustuneet, ystäväni ja innoittajani Katili-vainaan piti ryhtyä Niilon ja Frankin uudeksi mamiksi, mutta vieras epiteeli katkaisia suhteen hyvin äkkiä mahtavilla allergiaoireilla. Jos saan luvan, laitan linkin Niilon touhuista tuonnempana.

Roosa puolestaan täytti eilen 12 vuotta ja juhli oikein olan takaa. Ihan kuin se olisi ymmärtänyt päivän erikoislaadun, sille piti höpötellä hassuja, anniskella possunkorvanviipaleita ja seurustella muutenkin tavanomaista taajempaan. Tytti täyttää ensi maanantaina kaksi vuotta ja silloin juhlimme täytekakun kera kaikkia kesän juhlia. Silloin on myös Liskiksen oikea nimipäivä. Ja nimipäivän juhliminen on hyvin tärkeää.

Jotta postauksesta tulisi riittävän sekava, esittelen muutamia uusia otoksia Aaposta ja kerron että olen ollut reipas ja ahkera siivoten tässä päivänä muutamana KAIKKI keittiön kaapit, niin sisältä kuin ulkoa. Tuedän tasan ja tarkkaan mitä kaikkea kaapeissani on ja missä järjestyksessä. Vietän joulun niissä kaapeissa, kun kerran olen ne siivonnut.

Senttaaminen on ollut myöskin kiivasta ja mieluisaa aiheiltaan. Tänäänkin aloitin Eläkeliiton paikallisesta kuukausikokouksesta jatkaen Mikael Vesperin kautta Haapastensyrjän metsänjalostustilalle täällä Lopella yhdessä Riihimäen Seudun sydänyhdistyksen porukan kanssa. Jos jaksan, kerron niistä enemmän, mutta nyt saatte tyytyä vallan linkkeihin, joista tämä lienee aika hauska. Olin nähkääs viime yhänä mukana Lopen Päivän geimeissä, siellä teemeana oli kansanmusiikki edestä ja takaa. nauttikaapa, kunnes jaksan ja ehdin kertoa lisää.

Ja päivän piristykseksi miesvartaloa komeimmillaan:

Aapo The Great! Mummin rakas.

5 kommenttia:

 1. Miten ei yhtään yllätä, että kissojen kohtalo ratkesi näin onnellisesti?

  McGyver siis pitää vihollisensa lähellä, loistavaa periaatteellisuutta!

  Ihana kesämies, vapauden riemua.

  HannaHoo

  VastaaPoista
 2. Miekin ajattelin, että kissat päätyy teille, tosin en tiennyt osa-aikaisesta kissanvihaajasta huushollissanne. Hyvä näin :)

  Hyvä että sait siivousapua tuolta reippaalta ihanuudelta. Jolla ei ole kädet teipattuna (vrt mun blogi)........

  VastaaPoista
 3. Mulle oikeesti iskee dementia. Unohdin Roosaa onnitella! Sangen kunnioitettavaan ikään on päässyt Hän.

  HannaHoo

  VastaaPoista
 4. Roosalle tuhannen rapsutusta ja onnittelut! Tytille samat etkäteen!
  Vallan mahtava tuo Aapon kuva!!!

  VastaaPoista
 5. Voi että on outoa, ei ketään missään...

  VastaaPoista