lauantai 28. toukokuuta 2011

LiveRokkia koko elämä!

On kuulkaa hyvinkin virkistävää puuhata kakaroiden kanssa. Enää viikko ja päivä, niin taas on Liskonaisella tupa täynnä musikaalisia nuoria paikallisessa kapakassa.

Ei tällaisten kinkereiden järjestäminen ole mitenkään kohtuuttoman työlästä. Hauskaa se kyllä on ja samalla tutustuu uusiin ihmisiin, aikuisiinkin. Sellaisiin, jotka myös uskovat nuoriinsa ja tukevat ynnä kannustavat niitä eteenpäin. Olenhan varmaan kertonut mistä tämä homma sai alkunsa? Jaa, no toistetaan nyt kuitenkin.

Talven viimeisiä lumia oli vielä tallella kun muudan nuori mies, Eetu nimeltään, otti tuohon ravintolaamme yhteyttä ja tarjosi bändiään sinne keikalle. Alaikäisiähän ne melkein kaikki soittajat ovat ja herra ja rouva Catisca ottivat minuun yhteyttä. Kait sen nyt tietää ettei Liskis sen enempää yllytystä tarvitse ja nyt sitten ollaan tässä. Kaikki on valmista tulla tupaan, ilmoitukset ja puffit ja mediatieedotteet on levitety ympäriinsä. Enää puuttuu yleisö, jota nuorten mukaan on kyllä tulossa riittämiin.

Tuskin maltan odottaa!

Tulkaas kuulkaa kaikki tuolloin tänne kylään!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa saada nuorisoa vieraaksi! Tulisin oitis, jos olisit lähempänä. Mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 2. Vois olla julkisilla turhan hankala matka kulkea.

  Tälläistä blogia itse seurailen, en ollut löytävinäni sitä sun listalta, käy kurkkaamassa, jos viitsit ja ehdit.

  http://sadunkuulumisia.wordpress.com/2011/05/

  HannaHoo

  VastaaPoista
 3. Voi kun asuisin vähän lähempänä, niin hyppäisin teidän kylässä alvariinsa :) Ja viime yönä olit mukana jossain naisten kokoontumisessa (muita en edes noteerannut, näin vain sinut:)) ja otit mut niin lämpimään halaukseen, että herätessäni siitä oli pehmeän hyvä olo. Liskis-enkelihän se kävi meillä ihan paikan päällä :) Oot ihana.

  VastaaPoista
 4. Oi tuota Hannin kommenttia, ihanat olette molemmat!!!
  Jos olis rahaa, niin saattaisimme hypätä bussiin ja tulla, mutta ku...

  VastaaPoista