sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Oli otsikko unohtua: Elämää vain elämää...


Jassoo. Taas on viikko hurahtanut Herra ties missä puuhissa. Oikeesti tiedän kyllä itsekin, mutta ihan kaikkea en Hannin pelossa uskalla täällä kertoa.

Sen sijaan kerron että mukava viikonloppu on päättymäisillään, eikä eilinen Euroviisu"tappiokaan" pahasti vaivaa. Kuulin ensi kertaa ParatiisiOskarin biisin vasta eilen, kun on nuo karsinnat jääneet pahasti väliin. Olisihan se poika joutanut paremminkin menestyä, mutta biisi on kaunis, kaikki turha on karsittu pois, vähän tulivat mieleeni alkuaikojen Bob Dylanit, Ankit ja Hectorit. Ja viehättävä esiintyjä. Minuun kolahtivat eniten Italian, Ranskan ja tämän voittajan, Azerbaidzanin kappaleet. Eniten Italia. Ei auta kitistä. Ei yhtään enempää kuin oman maamme vaalituloksellekaan. Äänestetty mikä äänestetty.

Senttarin elämä on usein hauskaa ja mielenkiintoista. Niin kuin viime perjantaina, kun aamutuimaan läksimme kuntamme matkailukoordinaattorin kanssa kuvausturneelle Lopen luontokohteita ikuistamaan. Hyvinkin kuusi tuntia saimme vierähtämään reissullamme. Luvassa hyvä tarina Loppilaisesta luontoretkeilystä "turistin silmin". Tässä maistiainen ( Ja Hanni laittaa tässä kohtaa silmät kiinni)

Tässä sitä kulkaa mennään ketterästi pitkin pitkospuita Luutasuon laitamilla. Käytiin tarkastamassa nuotiopaikka.

(Hanni saa avata silmänsä)

Samalla vauhdilla raivattiin McGyverin kanssa oma pihamaamme uuteen uskoon. Ei nyt sentään kokonaan, mutta puoliksi. Kulkemistani helpottamaan on meiniki vahvistaa alkuperäinen ruohikkopolku kunnon sorakäytäväksi ja erottaa se polku piskuisesta viheralueesta selkeästi ja siististi. Tälleen: (Hanni saa pitää silmät auki)

Tuonne toiselle puolen tulevat kasvimaat, jotka asustavat isoissa sementtisaaveissa omilla paikoillaan. Niille perustetaan kunnon pohjat rinteeseen (yksi on jo paikallaan odottamassa kesäkuun alkua, jotta rohkenen siihen yrtit istuttaa).

Tänään olen saanut toteuttaa itseäni pesemällä kaikki lattiat tuliterällä Viledan mopilla. "Täällä tuoksuukin ihan puhtaalta!" Ette ikinä arvaa, mitä käytin pesuaineena, ette.

Ajattelin poikkeuksellisesti ilahduttaa itseäni myös illan finaalimatsilla. Siispä kauppaan noutamaan muutama keskiolut seuraksi. Mutta sitä ennen on puhelintreffit valvovan rakennustestari Harjakaisen kanssa. Hän nähkääs tulee ensi viikonoppuna Lopen tonttimarkkinoille vauhdittamaan myyntiä ja antamaan täsmätietoa, luullakseni firman piikkiin kuitenkin.

Heippaskukkuu kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vauhdikkaan näköistä menoa luutiksella, minulle tutut polut. Siellä kohtasin kultani ensikerran ja yksissä on kuljettu matkaa päälle seitsemän vuotta.

  Minä katseli yksin MM - pelin, kulta meni nukkuun hänellä on varhainen ylös nousu.
  Eväänä jännitykseen napsin pähkinöitä ja lakua vuoroon perään. Huomasitko kun loppu puolella kamera pyyhkäisi vaihtoaitioon, siellä pojat katsoi naama pitkänä pelin viime hetkiä.

  Hyvä Suomi ihanaa Leijonat.

  VastaaPoista
 2. Jessus siun kanssais taas! Miul on migreeni ja tällasia piti täällä tulla näkemään sahalaitojeni seasta :D Jatka vaan elämistä Hannin pelossa.

  Tuli mieleen, että kun sie noin ketterästi pitkospuilla pysyt, niin ens kesänä pistän sut Kouvolan rautatieasemalla kävelemään sinne kiertotien päähän ja kiskoilla kävellen takaisin.

  VastaaPoista
 3. Hih tuota Hannin ideaa..! =D
  Mutta olipa matsi! HYVÄ Leijonat, HYVÄ Suomi!!!
  Me katsottiin matsi täällä kaksin ja suuntasimme sitten hulvattomaan keskustaan. Olihan se meno siellä..! Vau. Kelpaa olla suomalainen!

  VastaaPoista
 4. Haluan kuulla sen tarinan kokonaan, jonka kävit kommenttilaatikossa kertomassa hätäisesti. Tilaus vetämässä!

  VastaaPoista