lauantai 20. marraskuuta 2010

Kontiolahti-Lontoo All Day Long

Jestas sittenkin että ihmissuku on herennyt kauaksi maailmasta ja eritoten luonnosta!
En ihan tiennyt itkeäkö vai nauraa kun aamusella tutkin uutisia.

No, joo, vähän oli seassa eduskunnan juhlakirjaakin, jota kukaan ei halua lukea, saati itselleen ostaa, siinähän sitten makaavat taas Suomen miljoonat.

Joopi, mutta tämä juttu sentään hätkähdytti pahemman kerran. Talitintti luokkahuoneessa!! Ihan hirveää! Traumojahan sellaisesta tulee, ovatkohan jo saaneet kriisiapua paikalle, nämä beigepukuiset kukkahattutädit? Siis toimitettua? Kyllä nyt on monen nuoren loppuelämä pahasti vaarassa tuhoutua, voi seurata mielenterveysongelmia, syrjäytymistä, päihdeongelmia...

Hei haloo! Kontiolahdella? Yläasteella? Sen vielä jotenkin käsittäisin että suurkaupungissa, missä piskuinen lintu tosiaan saattaa olla outo ja pelottava, mutta että maalla?

Illan viihdykkeeksi sen sijaan ilahdutin itseäni Lontoon-retkellä. Menkää tekin. Ei maksa mitään ja on takuulla hauskaa, kunhan oppii suunnistamaan vieraassa paikassa, joka tosiaankin on aika iso.

Muilta osin tämä(kin) viikko on mennyt likipitäen maatessa. Antibioottikuuri on puolimatkassa, mutta niin on vointikin. Sen verran reipas olin, että pidättäydyin odotetuista sovittelijoiden pikkujouluista, joita kollegat parhaillaan juhlivat Forssassa. Toivottavasti olen jo tulevalla viikolla sen verran puhdissa ynnä säädyllisen näköinen, että voisin vähän jo tienatakin. Olisi oikeastaan vähän niin kuin pakkokin, aikas monet kinkerit kaipaavat toimittajaa paikalle. Ja lompakossa ei ole kuin koiperhosia...

Niin, tosiaan, yksi asia vielä.

Yhteinen Anonyymi-ystävämme on taas ilahduttanut minua ahkerasti.

Jotain mätää on nyt Tanskanmaalla. Ihminen laukoo mielestäni paikoin jopa henkilöönkäyvää tekstiä turvallisesti Google-tilin suojista ja perustelee sitä "suojelemalla omia lukijoitaan häirikköviesteiltä". Sen tähden minä häntä olenkin ryhtynyt tituleeraamaan "Kalifornian-Pirjona". Siltä varalta Pirjoseni, että luet Liskolandiasta muutakin kuin kissajutut, olisi oikeasti ihan hyvä keskustella nokikkain asioista, muistakin, tiedä vaikka muutoin olisimme monista asioista samaa mieltä, tai edes sinnepäin. Voisimme jakaa muutakin elämään kuuluvaa?

Minusta nämä aiemmat visiitit ovat tuntuneet loukkavilta, kotirauhaani on rikottu, enkä taida ihan ymmärtää, miksi? Tunnemmeko toisemme? Olenko joskus tehnyt vääryyttä sinulle?
Kuten olet huomannut, vakituiset lukijani ovat myös pahoittaneet mielensä. Miksi minun lukijani joutuvat häirikköviestien kohteeksi?

Enkä taida jaksaa huomisaamuna messuunkaan lähteä. Vaikka mistä sitäkään tietää...

5 kommenttia:

 1. Minähän vain neuvoin uusimmassa kommentti-ketjussa miten mahdollisesti saat pidettyä kissan itselläsi! Jostain kumman syystä pahoitat siitä mielesi ja se on loukkaavaa. Loukkaannut kun haluan auttaa? Pahoitat mielesi kun kerron vinkin miten voit välttää kissasta luopumisen? En ihan nyt ymmärrä... Ehkä sinulla on erilaiset silmälasit jonka läpi tekstiä luet?

  Pirjo

  VastaaPoista
 2. Kristiina täällä toivoo, että käväset blogissani. :(

  VastaaPoista
 3. Heh, tuota talitintti-juttua :)Kukaan ei älynnyt avata ikkunaa, olisi se tintti jossain vaiheessa pyrähtänyt itse pihalle. Tuli mieleen vauhdikas juttu 85-vuotiaasta äidistäni ja sisälle tulleesta harakasta :D Mummeli hoiti sen lopulta ihan itse pihalle.

  Ja huokaus tuota Pirjoa :D Siinäpä tomera täti, joka kommentoi hamaan kuolemaansa saakka avuliaana antamaan neuvoja kissa-ongelmissasi, jotta saa sanoa viimeisen sanan. Kenelläköhän ne erilaiset silmälasit lienee..?

  VastaaPoista
 4. Voi tuota Pirjoa!!!

  Mulle tuli aikanaan lintu huoneeseen kun olin kai alle kymmenen. Vannon, että pelästyin, mutta onneksi isä tuli ja ohjasi linnun ulos kun olin itse visusti peiton alla.

  Mulla ON sua niin ikävä!!! ♥

  VastaaPoista
 5. Oikeasti! Henkilö kertoo joutuvansa luopumaan kissasta, koska sen hormoonitoiminta meni sekaisin pentueen jälkeen ja se hyökkää muiden eläinten kimppuun. Kerron henkilölle, että hormoonitoiminta voi tasaantua kun kissan leikkauttaa. Henkilö suuttuu, pahoittaa mielensä ja muut liittyvät kuorossa kiukkuun. Mistä tämä henkilö kuoroineen suuttui ja pahoitti mielensä? Vastaisiko joku tähän yksinkertaiseen kysymykseen? Osaako kukaan vastata tähän? Onko keisarilla uusia vaatteita?

  Pirjo

  VastaaPoista