tiistai 16. marraskuuta 2010

Loppuviikosta tulee talvi

... kuulemma. Ainakin maikkarin sääihmeet on kovasti sitä mieltä.

Eipä se minua haittaa. Pikemminkin toivon että tulisikin ja kertarysäyksellä. Jäädäkseen keväthangille asti. Vältyttäisiin adventtisohjolta, joka vetää kelin ja mielen mustaksi ja pilaa kaikki jalkineet.

Eikä tässä nyt sen kiihkeämpiä ole meneillään. Senttarin "sairasloma" se vaan jatkuu, niin kuin silmätulehduskin. Tänään piti mennä uusintakäynnille lääriin joka pehmeän kyrillisesti tonki silmänseutua ja totesi että pjaha on, pjaha. Ja lykkäsi vahvemmansorttisen antibioottikuurin matkaan. Ei kjuulemma auta pjelkkä tippa. Lisäksi ljohdutti että saattaa kjestää kjolmekin kjuukautta. Jjos ei kjuurilla parane, pitää tulla uudjelleen, sitten ljähete sjilmäklinikalle. Ljeikataan pjois.

Laskeskelin juur että tänä seikkailu tulee maksamaan minulle ja taloudellemme tk-maksujen ja lääkkeiden lisäksi sellaiset 200 - 230 jeuroa. Ei nähkääs jaksa eikä oikein näekään altistua juttukeikoille, saati että kovin näkisi kirjoitella. Pah.

Holtiton ja omia rajojaan väkevästi halveksiva Liskonainen ajattelee asian myös silleenkin että Luoja laittoi uuden taudin, kun entiset ei riittäneet pysäyttämään alati lisääntyvää touhuamista. Nyt on pakko vetäytyä tiukasti kotiluolaan potemaan. Samalla tulee levätyksi muutenkin. Eipä varmaankaan haitallista sekään. Ainakin taas tuli selväksi, miksi minut aikoinaan sen kummempia kyselemättä tuupattiin työkyvyttömyyseläkkeelle.

Menen siis laittamaan lisää tippoja silmiin ja yritän tokkuroida hereillä kunnes on aika iltakefexinin. Iltakuume tuntuu taas nousevan.

Kärsikää toisianne, sanoi vihkipappi norsupariskunnalle.

4 kommenttia:

 1. Voi voi tuota sun silmää :-/ Mutta asenne sulla on liskomaisen oikea. Nyt levätään. Odotellaan sitä lunta ja uskotaan, että asiat selviävät parhain päin. Myös ne rahalliset asiat. Lämpimin ajatuksin Hannisi

  VastaaPoista
 2. Leikataan pois - että konsteja sentään vielä riittää!
  Toivotaan kuitenkin Kefexin tehoavan.
  Ei muuta kuin viltin alle kärsimään vaan.

  VastaaPoista
 3. Mä halaan sua ihan kamalan lujaa, tiedäthän sä sen!!! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 4. Kjiitos <3 <3

  Ja oikein kovasti paranemisia taudin kourista.
  Halaan minäkin sinua oikein kovasti!

  VastaaPoista