tiistai 21. syyskuuta 2010

Voih! ja muuta kivaa
Tällaisen kiehtovan pesän saa aikaiseksi siten, että mennään ja pissitään nojatuoliin. Se ei vielä ihan riitä, ihmisen on ensin se pissi huomattava, tehtävä pesutoimia ja käännettävä tuoli tälleen kumoon. Ei toimi kaikissa malleissa.


Me nukutaan nyt sitten ihan vaan kaksin Roosan kanssa. Mun veli, Se Leevi lähti uuteen kotiinsa. Hanna ja sen ystävä ja sen ystävän kaksi pikkuista tytärtä sen kävi noutamassa. Ne toi meille kissoille ja Roosalle ihan kauhean ison kassillisen herkkuja ja leluja. Oli siellä vissiin jotain ihmisillekin, kun Mami alkoi äkkiä kovasti kirkua...

Onhan Tytti-täti ja äippä tietenkin kotona.

Mä sanoin Leeville, että muistuttaa säännöllisesti sitten sen uutta mamia että laittaa mulle kuvia ittestään. Onhan se kiva nähdä miten veikka kasvaa.

Mami kuivattaa tällasessa hyllyssä sipuleita. Se puhuu jostain niistämisestä, en ymmärrä. Ihmisillä on joskus niin vaikeita juttuja.


Mami käski laittaa tällasia kuvia. Noi on niitä muikkuja mitä se Veikko toi. Ja toi valkonen ämpäri suojaa jotain rönsyliljaa, mikä meiltä vahingossa muutama yö sitten putosi kun me Tytti-tädin kanssa leikittiin inkkareita ja skoobareita. Se meni sitten tohon pienempään purkkiin kun noi muikut oli paistettu. Musta se olis voinu tehdä senkin jutun toistepäin, mutta se on vähän sellanen outo joskus. Se mun Mami.

Mami käski kysyyn että tuleeko nälkä? Häh?

Eilen sille tuotiin kotiin tämmönen. Se on vissiin kesäkurpitsa. Ainakin ne sen Sirkka-ystävän kanssa silleen puhu, ja kauheesti kehu toisilleen mitä kaikkee hyvää tostakin pötkö-mötköstä voi tehdä.

Hokasitte varmaan ton hyttyskierukan? McGyver tais kyllästyä niinhin oikkuisiin kärpäsiin ihan kokonaan. Se pisti ton haisemaan. En mäkään niistä ihan olemattoman pienistä niin tykkää, ei niitä saa mitenkään edes kiinni.

Mami sanoo ettei se nyt itte jaksa mitään sanoa. Käski vaan tallentaa ja julkaista. Mä nyt sitte kokeilen osaanko...

Se on moikat kaikille!
terveisin Kersantti Karoliina

11 kommenttia:

 1. Kessulle kiitos postauksesta! ♥
  Mulla ei kyllä tullut yhtään nälkä noiden kalojen kuvaa katsellessa, mutta kenet se nyt olisi yllättänyt? Ihana tuo sohvakuva, kaverukset.. =D
  (Tsemppiä Leevi-erkanemiseen!)
  *halaus*

  Roskanestosanan 'tricat' - tarkoittaako se kolmea kissaa..? Hih.

  VastaaPoista
 2. Leevi tuli, näki ja valloitti. Paras päivä ikinä, sanoi Kalle, vähän me pidetään tämä! (Luulikohan se, että anopille joululahjaksi ajattelin?)

  Yö meni kolmen kimppana mun sängyssä, Fanni ja Leevi nukkuu kylki kyljessä, onneksi jalkopäässä. Kellon soidessa kuului kysyvä miu? joka ilmeisesti tarkoitti että saako tässä huushollissa aamiaista!?

  Ei ole sanoja kiittää.

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Onneksi sulle jäi sinne kavereita kun veikka lähti uuteen kotiin. Mutta ilmiselvästi rakastavaan kotiin, tuosta ylläolevasta kommentista päätellen <3 Mulle tuli kyllä nälkä kuvia katsellessa, mutta toi sun mammas meni ilmiselvästi pyöritteleen ne kalat jauhoissa, enkä sitten voinut maistaa palaakaan. Sano sille, että paistaa Hannille seuraavan kerran pari kalaa vain voissa, ilman jauhoja, niin sitä ei ala pierettään.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia. :)
  Myönnän, että muikkujen kohdalla kuolasin täysin häpeilemättä, jopa niin että piti ihan nielaista.
  ST

  VastaaPoista
 5. Haa! Meilläpä oli tänään työmaalounaaksi muikkuja! Ja ihanuutta, toinen vaihtoehto kaalikääryleet, joten otinpa kohtuudella molempia. Nyt on syöty, niin että napa rutisee, ja järki ei juokse sitäkään normivähäistä määrää.

  Jaksaa iltapäivällä mennä selvittämään miehen eläke- ehkkäkenties työttömyys- sairausloma- ja terveyskeskusasioita.

  Sitten kipinkapin kotiin tarkistamaan, mitä kivaa Leevi on puuhannut, kenties löytänyt mun ainokaisen viherkasvin?

  Leksvikin sohvapöytä on kiva kissan puuhamaa, siinä kun on kuusi koloa, joista hyvä poikkelehtia ees sun taas, ja corgikoiran pää menee ihan pyörälle.

  Ja mun hiekkishiekka, kissan helmet, on armollisesti kelpuutettu, muutaman kysyvän
  miu?n kera. Kissan pallomeri.

  Onneksi mulla ei ole sutoa, tai Kessu Koon kävisin pistämässä taskuun kaveriksi ihan salaa.

  Hanna

  VastaaPoista
 6. Oli sitten pakko mennä lounastamaan paikkaan, jossa oli paistettuja silakkapihvejä sitruunamajoneesin kanssa. Ähky.
  ST

  VastaaPoista
 7. Herkullisia muikkuja, njam! Kersantti Karoliinalle ja muille tassukavereille rapsutukset.

  Sirpa

  VastaaPoista
 8. Onneksi luin vasta illalla.
  Ei kehtaa enää lähteä kalan ostoon.
  Enkä kyllä näytä tätä juttua meidän mäyriksille, innostuvat vielä kokeilemaan samoja juttuja.
  Lystiä teillä kyllä tuntuu olevan.

  VastaaPoista
 9. Niin se Leevi sitten lähti, uuteen hyvään kotiin, toisten kavereiden luo. Hyvät näyttää Karoliinankin olot olevan, nukkumakaverikin löytyy. Sydämessä sykähtää! <3

  VastaaPoista
 10. Paistettuja muikkua =P Vesi herahtaa suuhun, enkä muista milloin olisin saanut syödäkseni...

  VastaaPoista
 11. Kyllä meidänkin Hipsulle olisi muikut kelvanneet, raakana meinaan.
  Terkuin Pyry-mäyris (kaikkiruokainen)

  http://nettimartan-pihapiiri.vuodatus.net/

  VastaaPoista