maanantai 6. syyskuuta 2010

Laskurijuttu

Kun viimeksi ihmettelin tuota laskuriongelmaa, klikkaus aiheutti ilmoituksen errorista.

Nyt vasta, ihan äsken hokasin klikata uudelleen. Ja ne paskiaiset ovat uudistaneet laskurinsa tykkänään. JA lisänneet halit sun muut heepelit. Kyseessä on siis http://www.web-counters.org/fi/

Damn!

Niin että aloitetaanpa sitten ihan alusta tämä lukijoiden maailmanennätyksen kokoaminen.
Mikähän siinä oikein onkaan että lukijoiden määrä on ihan kovastikin tärkeää blogin pitäjälle? Vaikka siis kirjoittaa muka vaan itselleen päiväkirjaa.

Mutta kun on oikeasti kiva nähdä vierailijoiden määrä. On oikeasti kiva nähdä, kuinka monia sittenkin kiinnostaa Liskonaisen ihmettely elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta.

Niinpä aloitamme uuden aikakauden. Tänään hokasin että myös Susikselle oli vissiin käynyt samoin, laskuri oli pimennyt yli kahdensadantuhannen kohdalla ja nyt siellä on vähän reilu tonnin verta kurkkijoita. Viimeksi katsoessani toimivaa, sittemmin edesmennyttä laskuria, oli lukemea jossain 53 tuhannen kieppeisesä. So what?

Näillä mennään. Ja nyt menen Susikairaan lukemaan lisää ihania asuntouutisia.

2 kommenttia:

  1. Oh, no se sitten on minullakin vikana. Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Mä en edes ole huomannut aiemmin tätä mutta oli pakko kipaista tarkistamaan. Sinultahan minä pöllin tuon laskurin. Ja saamari sentään, erroria vilkuttaa!!! Täytyypäs uusia se jahka muistan. Hemmetti!

    VastaaPoista