torstai 3. joulukuuta 2009

Vertaistoimintaa

Tunnustan olleeni ihan tahallaan hiljaa. Myös tekstillisesti. Oli ihan pakko ottaa perusnollaus. Ei sellaista perseet-olalle-nollausta, vaan ihan oikea, pitäkää kiireenne ja maailmanne-nollaus.

Pari päivää kuulkaa riitti ja teki ihan ihmeitä. Kotona tili tehdyksi kaikenlaista pientä, kivaa ja hyödyllistäkin. Tänään vielä varmemmaksi vakuudeksi unohdin puhelimeni. Enkä tietenkään kotiin, vaan maailmalle.

Mutta eipä hätiä mitiä. Huomisen (perjantain) marssijärjestys vaan uusiksi het aamusesta ja pääsee hoitamaan työt kohilleen.

Tänään oli toinen päävikaisten kerhoilta täällä Lopella. Paikalle paukahti kaksi uutta ihmistä. Toinen oli jo sähkärillä ilmoittautunut, toinen tuli ihan itsekseen ja omin nokin. Ihana juttu.

Muutenkin tämä perustamani kerho käynnistyi odottamattoman kivuttomasti. Porukka on aktiivista ja innostunutta. Kovasti ovat myös ihastuksissaan omasta vaikutusmahdollisuudestaan toimintamme suhteen. Oma-aloitteisiakin ovat. Tehtiin karkea toimintasuunnitelma kevätk
audeksi. Minun mielestäni hyvinkin tarkoituksenmukainen ja järkevä.

Olen vihdoinkin päässyt oikeaan vertaisryhmään!!!

Ettekä ihan kotvaan pääse irtautumaan Tytistä. Tässä mallikasta laatuaikaa.

Tänä aamuna oli pikkukatti kateissa. Ei inahtanut, ei tullut edes ruokapussin ja -purkin kolistelulla näkyviin. Alkoi olla ihmisillä huoli. Oliko pikkuinen livahtanut ulos pakkaseen?
Eipä ollut. Oli ottanut vissiin nokkiinsa Roosan ja Onervan kähistelystä ja kiivennyt yläkertaan ynnä piiloutunut vihonviimeiseen nurkkaan sängyn sokkelin ja seinän väliin.

Koko etsinnän ajan Onsku kyräili kaljuksi ajeltua koiraa valmiina käymään mitättömimmästä vihjeestä silmille.

Mitäs muuta?
Juu laitoin uuden viinin käymään. Eihän se jouluksi tietenkään valmistu, mutta onpahan taas sekin tehty. Mustaherukkaa, mustikkaa, sitruuna, rusinoita ja kaksi kiiviä. Väitän että siitä tulee taas makoisaa.

Vaikka kello siirtyi juur huomisen puolelle, en jotenkin nyt malta mennä maate. Päässä pyörii se ällistyttävän onnistunut ja meille kaikille antoisa kerhoilta, muokkausvaiheessa oleva yritysjuttu ja niistä seurannut ylikierroksilla kulkeva tila.

Jatkan siis mahjongin peluuta ja Egotripin, Sir Elwoodin ja Aknestikin kuuntelemista yhdessä punaviinin ja koiran kanssa. Ne hirvittävät petoeläimet ovat linnoittautuneet McGyverin kanssa yläkertaan. Minun sängyssäni ei ole tilaa.

Ja aamulla kun herään, saan toivottavasti taas kiittää Herraa uudesta päivästä.

2 kommenttia:

 1. Niin Haltijakummimummimaista, jos ei ole sopivaa ryhmää mihin mennä, perustetaan oma:)

  Salasana on niinkin hankala kuin salasana. Laitoin sen siihen, kun en enää jaksanut käydä kyttäilemässä, josko sinne tulee kommentteja.

  Huomenta unettomalle, meillä törähtää päivä käyntiin nyt , kaffenkeittoon hipsin.

  VastaaPoista
 2. Hmmm...mitähän tässä varovasti sanoisi, ettei saa hurjaa "lääriin"-ryöppyä niskaansa..? Sattuu jo muutenkin. :(
  Olen majottautunut tänne meidän maaseutuasuntoon pidemmäksi aikaa kuin aioin, mutta mitäs sitten? Täällä toimii tää netti, niin kerta. Ja täällä malttaa olla paremmin aloillaan, luulisin. Paitsi, että nyt on pakko mennä tiskaamaan. Sillä ansaitsee persikan tuoksuisen kylvyn ja mukillisen nam nam-glögiä, eikö?
  Iso lämmin halaus ja ajatus!!! ♥
  Ps. Ajattelin houkutella Epsoota (jos saadaan auto kuntoon) pika-ajelulle -liäisiin ennen joulua..?

  VastaaPoista