maanantai 28. joulukuuta 2009

huhuuu?

Olen minä täällä.

Olisin ollut pitempäänkin peiton alla, lukittujen ovien takana, tukittujen ikkunoiden takana ja hatulla peitetyn piipun alla. Blondi minut täältä hätisti esiin. Syyttäkää sitä!

Elämä alkaa kuitenkin kurkistella joulunpyhien mentyä. Alkavat nämä perinnepaniikit käydä raskaammiksi vuosi vuodelta. Kesäkin oli aika hankala. Onneksi siellä oli valopilkkujakin.

Seurakuntasisar lähetti multimediapostia puhelimeen Indialandiasta. Heilutteli siinä varpaitaan riippukeinussa ja kaipaili kotiin. Kaksi viikkoa on vielä kulttuuriretkeä tähteellä. Käskin sen nauttia.

Kylläpä äippä on lihava! En meinaa millään jaksaa nostaa...

6 kommenttia:

 1. Hyvänen aika miten huvittava kuva!

  VastaaPoista
 2. KIITOS kun ilmaannuit! ♥
  I H A N A tuo kuva, kerrassaan! :) Saat taas EHKÄ lepäillä pari päivää ennen kun tulen uudestaan hätyyttämään... :)

  VastaaPoista
 3. Hauska kuva :D Ihana että pentu sai äidin ja äiti pennun :) Mie tulen myös hätistelemään, jos pitkään viivyt vielä peiton alla. Ja piipun päältä hattu pois, saat tehdä tulet puuhellaas.

  VastaaPoista
 4. Eikö tuosta pikkaraisesta tuu littana?
  Myönnän, että jossainvaiheessa elämää kun piltit oli pieniä, oisin minäkin saattanut istua päällensä....esimerkiski monasti, kun tekivät koiruuksia.

  VastaaPoista
 5. Kissat saavat joskus aikaan ihanaa tilannekomiikkaa niin kuin tässäkin kuvassa. Monta kertaa hamittaa, kun ei ollut kamera kädessä, kun jotakin hupaisaa eläinten kanssa sattuu.

  VastaaPoista