keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Pieni voitto

Ihan pieni, mutta voimaa antava.

Valtuustoryhmämme pani nuorisotila-asiassa kampoihin ja tahalliseksi osoittautunut "virhe" strategiaesityksessä korjattiin "minulle mieleisemmäksi". Kyläni nuorisotilasta ei annettu lupaa luopua, eikä myöskään koko laajan kunnan nuorisotoimintaa anneta keskittää kirkonkylälle.
Luulikohan ne vietävät oikeesti voivansa tuollaisen asian sujauttaa päätökseen ihan huomaamatta? Taitaa olla vielä tekemistä viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden suhteiden korjaamisessa....

Joku roti se olla pitää. Nih!
Työtähän se vaatii, ja rahaa. Kas kun se nuorisotila tosiaankin upposi tulvaan kuin Atlantis, eikä siitä enää kalua tule.

Mutta eroon siitä ei tämä kunta pääse, ei niin kauan kuin minussa henki pihisee! Ja pihiseekin kunnolla näillä pakkasilla.

Aapo käy ja kukkuu.

Väliin tarkkailtavana, väliin äidin kainalossa. Sokerit sillä järkäleellä heittelee, aika lähellä oli raskausmyrkytys tässäkin tapauksessa raskauden loppuvaiheessa. Raporteeraan tästä aiheesta lisää ihan kyllästymiseen asti. Kuvia tulee heti kun tulee, ei niillä ole niin kiirutta. Eihän?

Sitähän se kaikki on/ rakkautta, rakkautta vaan/

4 kommenttia:

 1. Pienestä voitosta ISO HURRAA!

  Ja Hakkarainen lähettää Aapolle terkkuja tyyliin been there, done that- Tsempit, että sokerit asettuu pian! Ja tokihan ne asettuukin.

  Kyllä niillä kuvilla tietty vähän kiirus olisi:) Mutta laitatte kun ehditte:) *halit*

  VastaaPoista
 2. Joo, kuvia sais tulla sitten aika nopsaan munkin mielestä, ei mitään verukkeita. Aapoa olisi niin kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 3. Minä maltan kuvia odotella (hetken), mutta nauti nyt pikkuisesta ensin.

  Mahtavaa, voin sittekin harkita maalle muuttoa!

  VastaaPoista
 4. Rakkautta.. ♥
  Puhuimme tänään Epsoon kanssa siellä -liäisissä käynnistä. Meinasimme ensin mennä Epsoon veljen luona käymään "siell-lähellä", mutta he ovatkin tulossa tänne päin. Katsellaan nyt -ennen joulua tai sitten välipäivien aikaan...
  Onpa i h a n a a kun oma kone toimii! :)
  Isoja halauksia!

  VastaaPoista