torstai 8. lokakuuta 2009

Tämmöisiä veijareita


Lopella kuohuu, eduskunnassa kiehuu, hellalla kiehuu ja kohta keittää kansalaisilla yli äyräiden. Päivittäin uutiset ovat eilistä retevämpiä. Kuplat ovat puhkeamassa, hankkikaa kunnon suojat tulevia roiskeita varten.

Alkaako kansaa kaduttaa laiskansorttinen äänestäminen? Turhaan. kansa on vaaleissa sanansa sanonut ja uusien vaalien alla ei tämän päivän sotkuja kukaan enää muista. Valitettavasti. Vaalikarja nyt vaan toimii sellaisena laumana. Vaaleista toiseen. Kansa on puhunut. Ugh.

Minäpä olen saanut vauvaenergiaa tänään pitkäksi aikaa eteenpäin. Meillä on tällä kylällä ollut tapana kutsua uudet vauvelit täykkärikahveille pari kertaa vuodessa. Tänään oli syysistunto. Tällainen:

Ensimmäinen vaihe.


Kakkulautanen on tyhjä, kunniakirjat ja "loistava tyyppi" -heijastimet jaettu. Ryhmäkuvan hetki. Kolmetoista uutta äippää ynnä vauvaa ynnä kuusi adjutanttia. Siis vanhempaa sisarusta. Kyläpäällikön onnenhetki. Osa äideistä on entisiä nuoriani, jotka esittelivät minut vanhemmille lapsilleen Mummina.

Yleistä hupia herätti kotoa lähtiessäni postilaatikosta mukaan nappaamani kirje, kirje Stanstalta. Sisällä oli yksityistä asiaa sisältävä kortti ja hurmaava vihreä heijastin! sisiliskon mallinen. Kuinkas muuten.

Susikairassa eletään jänskiä aikoja. Vauvanpesuohjelma on lähestymässä linkousvaihetta. Haltiakummimummin ominaisuudessa toimitin sinne muutaman enkelin lisää. Sellaisia tyyniä ja napakoita tyyppejä.

Meidän oma Aapo vain riehuu ja polskii innoissaan vielä Jouluviikolle asti ja voi siis hyvin. Kyllä mummia nyt hemmotellaan!

5 kommenttia:

 1. Teillähän onkin hauska tapa siellä.
  Mukavaa että on mummeja jotka vitsivät tuommoista järjestää.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen kakku! Ja monta jokeltajaa. :)
  Mä nautin: puuhastelen yksin kotona kaikkea tarpeellista ja olo on leppoisan hyvä. Hyvää vastapainoa, eikö? Nyt on aika napata taas sukkapuikot käsiin...
  Mukavaa viikonloppua -liäisiin!!!

  VastaaPoista
 3. Hauska tuo Aapo-polskii:)
  Ja vauvanpesuohjelma :)

  VastaaPoista
 4. Olipa hyväätuulta pursuava kuva! Ja juttu! :D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lukea välillä hyviäkin uutisia netissä (sinun sivultasi niitä löytyy rivienkin välistä), kiitos sisko. t. otto-Kristiina. ps. lapsissa on elämän rikkaus

  VastaaPoista